Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Αναγνωστάκη: Όλη η ιστορία της Katerina Bellamafia του Instagram! (photos)

Ποια ήταν πραγματικά το θύμα;

21 Σεπτεμβρίου 2018 09:25
Κατερίνα Αναγνωστάκη: Όλη η ιστορία της Katerina Bellamafia του Instagram! (photos)

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες Τετάρτη στην ΕΛ.ΑΣ, μετά τη δολοφονία της 33χρονης μέσα στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Κηφισιά.

Το θέμα έχει κάνει το γύρο των ΜΜΕ λόγω των σχέσεων που το θύμα φέρεται να είχε με κυκλώματα των νονών της νύχτας. Ποια είναι η ιστορία πίσω από την Katerina Βellamafia του Instagram.

Η εκτέλεση της 33ρχονης κατά άλλους 35χρονης έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η σορός της εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πώς τρύπωσε στο γκαράζ ο δράστης
Ο δράστης πρέπει να ήταν κρυμμένος στα δέντρα, να την ακολούθησε και να μπήκε στο γκαράζ, καθώς εκείνη έμπαινε με το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το i-efimerida.gr. Ο εκτελεστής άνοιξε την πόρτα του σπορ αυτοκινήτου της 33χρονης, το οποίο ήταν νοικιασμένο, και τη γάζωσε από τη θέση του συνοδηγού.

Η 33χρονη πυροβολήθηκε σε όλο το σώμα της και στο κεφάλι. Τη σορό της εντόπισε η μητέρα της χθες το απόγευμα, καθώς η Κατερίνα Αναγνωστάκη ζούσε μόνη της στο σπίτι της Κηφισιάς, στο οποίο είχε μετακομίσει πριν από περίπου έναν χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι κομπλεξικοί του ΣΚΑΙ νομίζουν ότι μιλήσουν στην Τατιάνα Στεφανίδου θα μολυνθούν!

Το παρελθόν της
Η 33χρονη Κ.Α. είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο στη δίκη οι συγκατηγορούμενοί της πήραν πάνω τους όλη την ευθύνη και η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη.

Δύο χρόνια αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι όταν δέχθηκε την επίθεση, το 2011, η Κ.Α. ήταν έγκυος.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι η 33χρονη είχε θεωρηθεί υποπτη για υπογραφή άλλου συμβολαίου θανάτου, σε βάρος γυναίκας, της Μαρίας Καφιέρη, τον Μάιο του 2009 σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια, με τις τότε αστυνομικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο ερωτικής αντεκδίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Αναγνωστάκη: Αποκαλύψεις "φωτιά" για την δολοφονία της 33χρονης! Εκεί κρύβεται η απάντηση! (video)

Τα δύο σενάρια για τα κίνητρα της δολοφονίας

​Τώρα, η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στο παρελθόν της 33χρονης τα κίνητρα της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το i-efimerida, ως ενδεχόμενο κίνητρο και αφορμή της δολοφονίας της εξετάζεται είτε η συμμετοχή της με κάποιο τρόπο σε συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με θύματα μέλη της Greek Mafia, είτε οι σχέσεις και οι επαφές της με μπράβο των νοτίων προαστίων ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία του «Καράφλα» ή «Σαμπρέλα» ή «Νταίζη», στο Παλαιό Φάληρο πριν από λίγους μήνες.

Το θύμα ήταν ιδιαίτερα δραστήριο στο Instagram, όπου εμφανιζόταν ως katerina_bellamafia. Η τελευταία της ανάρτηση ήταν τρεις ημέρες πριν:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη έκπληξη της Aegean: Με 19 ευρώ σε αγαπημένους προορισμούς!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share