Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στην Κηφισιά: Ξεσπά η οικογένεια! «Σεβαστείτε την οδύνη μας»

Η ανακοίνωση της οικογένειας!

20 Σεπτεμβρίου 2018 19:20
Δολοφονία στην Κηφισιά: Ξεσπά η οικογένεια! «Σεβαστείτε την οδύνη μας»

Τη σφοδρή αντίδραση της οικογένειας της 33χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που αφορούν τη ζωή της ίδιας. Η οικογένεια ζητά να σταματήσει η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων του θύματος ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της, ειδάλλως θα προσφύγει στις αρμόδιες Αρχές.


Σημειώνεται ότι το θύμα δεν ήταν δικηγόρος. Όσον αφορά την εμπλοκή της στην υπόθεση με τις ληστείες, καταδικάστηκε για πλημμέλημα, ενώ στην υπόθεση ανθρωποκτονίας αθωώθηκε αμετάκλητα από το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύγχρονο παλάτι: Η εντυπωσιακή βίλα ολυμπιακών διαστάσεων της 33χρονης δικηγόρου στην Εκάλη που δολοφονήθηκε!

Το δελτίο Τύπου της οικογένειας:

Με απερίγραπτη οδύνη πληροφορηθήκαμε χθες τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας κόρης, αδερφής και εγγονής, γεγονός που μας έχει συνταράξει. Η απώλειά μας είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη.

Όμως, παρά τον δυσβάστακτο ανθρώπινο πόνο που βιώνουμε, συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αρκετές ιστοσελίδες ουδέν σεβάστηκαν. Μάλιστα, ενώ η δημοσιογραφική δεοντολογία είναι σαφής και οι διατάξεις της ρητές, πολλοί δημοσιογράφοι ασχημόνησαν και εξακολουθούν να ασχημονούν πάνω στη μνήμη του ανθρώπου μας.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, ότι η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων της αποβιωσάσης δεν τυγχάνει της εγκρίσεως κανενός εξ ημών και ως εκ τούτου, είναι παράνομη. Παράνομη, επίσης, είναι η δημοσίευση φωτογραφιών της αποβιωσάσης, ιδίως όταν γίνεται με σκοπό την κατ’ ουσίαν σκύλευσή της και στον βωμό της «ανθρωποφαγίας» και του κέρδους, ως εν προκειμένω.

Τέλος, παράνομη είναι και η αναπαραγωγή ψευδών γεγονότων, τα οποία – ως έχοντα ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα – καθίστανται συκοφαντικά και προσβάλλουν τη μνήμη της αποβιωσάσης. Ουδέποτε ενεπλάκη σε ανθρωποκτονία οιουδήποτε ανθρώπου, όπως εξάλλου διαπιστώθηκε και από την ελληνική Δικαιοσύνη. Συνεπώς, δημοσιεύματα που αναφέρουν τέτοια ψεύδη εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

Παρακαλούμε όλους να σεβαστείτε τον ανείπωτο πόνο μας και να ενεργείτε με βάση τη νομιμότητα.

Ζητούμε να σταματήσει αμέσως η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων της αποβιωσάσης, η κοινοποίηση φωτογραφιών της και η αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων, σχετικώς με εκείνη.

Ζητούμε, επιπλέον, να κατέβουν αμέσως οι φωτογραφίες της από τα δημοσιεύματα που αφορούν τον αδόκητο χαμό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κηφισιά: Είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν την δικηγόρο και το 2011 στο Γαλάτσι! Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες!

Άλλως, επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τη μνήμη της, το οικογενειακό άσυλο και την απαραβίαστη ιδιωτική ζωή όλων μας, δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στις αρμόδιες αρχές επιδιώκοντας την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Αθήνα, 20/9/2018

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Παναγιώτης Μπαλακτάρης

Δικηγόρος Αθηνών

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share