Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα: Η δολοφονία της 33χρονης δικηγόρου και η... Νένα Χρονοπούλου!

Πως συνδέεται το θύμα με την γνωστή ηθοποιό;

20 Σεπτεμβρίου 2018 09:02
Αποκάλυψη βόμβα: Η δολοφονία της 33χρονης δικηγόρου και η... Νένα Χρονοπούλου!

H Αικατερίνη Αναγνωστάκη που εδώ κι ένα χρόνο είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και διέμεινε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά, ήταν μια γυναίκα με παρελθόν στη Νύχτα. Το βράδι της Τρίτης την γάζωσαν με 15 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα, αλλά φοβήθηκαν και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία. Ηταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών. Είχε συλληφθεί 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Το 2011 είχε δεχθεί στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι δολοφονική επίθεση. Ποια η σχέση της όμως με την... Νένα Χρονοπούλου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες στην Κατερίνα Αναγωνστάκη! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

Για εκείνη την απόπειρα δολοφονίας της ο Βασίλης Χήτος έγραφε και αποκάλυπτε:

Η Κατερίνα Αναγνωστάκη που το βράδυ στη λεωφόρο Βεΐκου τη συνάντησαν οι επίδοξοι δολοφόνοι της, είχε θεωρηθεί ως «ύποπτη» για πιθανή σχέση της με τη δολοφονία, της συζύγου του άλλοτε Αρχινονού του Πειραιά Γιώργου Αυτιά.

Τoν Mάϊο του 2009 στα Καμίνια σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22, ο εκτελεστής πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι μία φορά και σκότωσε την 29χρονη Μαρία Καυχιέρη σύζυγο του γνωστού «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά.

Ο Αυτιάς είχε δολοφονηθεί πριν από δύο χρόνια έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης Πειραιά την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. Η Κατερίνα Αναγνωστάκη που χθες δέχτηκε τις βολές στο Γαλάτσι, είχε θεωρηθεί πως γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση της γυναίκας του Αυτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (20/09) από την Άντα Λεούση!

Τον Μάϊο λοιπόν του 2009 στο πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο βρισκόταν μέσα μόνο μία υπάλληλος. Το θύμα, διέμενε στη Βούλα, αλλά εκείνη την ώρα πήγαινε επίσκεψη σε κάποιο φιλικό της σπίτι και σταμάτησε με το αυτοκίνητο έξω από το ζαχαροπλαστείο για να πάρει γλυκά.

Την ώρα που η 29χρονη επέλεγε τα γλυκά που θα αγόραζε και την εξυπηρετούσε η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, μπήκε από πίσω της, ακριβώς στην είσοδο, ένας άντρας ηλικίας περίπου 30 ετών με τζόκεϊ, καπέλο και τζιν παντελόνι και τη σκότωσε. Η Καυχέρη ήταν κουμπάρα του ζεύγους της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, ο σύζυγος της οποίας Γεράσιμος Μαυράκης είχε την ίδια τύχη. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο Γαλάτσι με θύμα γυναίκα, που τώρα χαροπαλέυει στο ΚΑΤ, από τις σφαίρες του εκτελεστή συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας, που διέσχισε δαιμονισμένα τη Βεΐκου.

Με πληροφορίες από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share