Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις σοκ στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στην Σητεία: Αμφισβητούν την πατρότητα του παιδιού του! (video)

Ορίστηκε ειδικός επίτροπος ο γαμπρός του

13 Σεπτεμβρίου 2018 16:26
Εξελίξεις σοκ στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στην Σητεία: Αμφισβητούν την πατρότητα του παιδιού του! (video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του καρδιολόγου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του από ενέδρα θανάτου που του είχε στήσει φίλος της συζύγου του.

Η αδελφή του γιατρού και ο γαμπρός του αμφισβητούν τώρα την πατρότητα του ανήλικου παιδιού του και υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του καρδιολόγου και ο φερόμενος ως εραστής της, τον σκότωσαν για να πάρουν την τεράστια περιουσία του μέσω του παιδιού.

Το δικαστήριο μάλιστα έκανε δεκτό το αίτημα για διορισμό ειδικού επιτρόπου, ο οποίος και θα καταθέσει αγωγή προσβολής πατρότητας του ανήλικου τέκνου του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση: Η απάντηση του ΣΚΑΙ για όλα όσα ακούγονται για το Survivor 3! Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση;

Επίτροπος ορίστηκε ο γαμπρός του καρδιολόγου, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Γιώτα Κηπουρού, τόνισε ότι η διαδικασία αυτή θα γίνει γιατί δεν πιστεύουν ότι το παιδί είναι του θύματος.

Όπως τόνισε, η περιουσία του θανόντα μπορεί να αγγίζει ακόμα και τα επτά εκατομμύρια ευρώ και αυτήν εποφθαλμιούσε από την αρχή η χήρα του.

«Αν το παιδί αποδειχθεί ότι είναι του γιατρού θα κάνουμε τα πάντα για να το στηρίξουμε, αν όμως δεν είναι θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Εμείς είμαστε με το Δίκαιο και θα κάνουμε ό,τι ορίσει η δικαιοσύνη», είπε ο γαμπρός του θύματος, η σύζυγος του οποίου θα είναι και η αποκλειστική κληρονόμος της περιουσίας του αν αποδειχθεί ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

Ζητά επίσης την παραδειγματική τιμωρία, τόσο της χήρας όσο και του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του γιατρού, δηλώνοντας ότι δεν του άξιζε ένα τέτοιο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφροδίτη, Σελήνη και Δίας στον Σκορπιό: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

«Για μένα αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Θέλουμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δεν του άξιζε ένα τέτοιο τέλος, μόνο ο Θεός μπορούσε να του πάρει τη ζωή», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο καρδιολόγος δολοφονήθηκε από Βούλγαρο φίλο της συζύγου του, την ώρα που κατευθυνόταν στο ιατρείο του στη Σητεία, ο οποίος του είχε στήσει καρτέρι.

Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη σύζυγο του γιατρού και μαζί να σχεδίασαν τη δολοφονία του. Μάλιστα συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ λίγους μήνες αργότερα η γυναίκα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share