Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δολοφονία Φύσσα: "Οι αστυνομικοί έφτασαν εγκαίρως..." - Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας!

Πέφτει περισσότερο φως στην υπόθεση

12 Σεπτεμβρίου 2018 11:58
Δολοφονία Φύσσα:

Την έκθεση του ερευνητικού κέντρου που επιχειρεί να ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καθώς και τη στάση της αστυνομίας εκείνο το βράδυ, σχολιάζει η δικηγόρος της οικογένειας Ελευθερία Τομπαζόγλου.

«Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει εγκαίρως το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του στον News 24/7 η δικηγόρος της οικογένειας τονίζοντας παράλληλα πως με βάση το υλικό από τις κάμερες που έχει συγκεντρωθεί, την ώρα του φόνου υπήρχαν στο σημείο δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την κ. Τομπαζόγλου, οι κάμερες δείχνουν ότι οι Χρυσαυγίτες έφτασαν στο σημείο με ένα κομβόι οκτώ μηχανών, συνοδευόμενες από τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το αυτοκίνητο του Ρουπακιά.

Πρόσθεσε ότι υπήρχαν και τέσσερις μηχανές της Ομάδας Δίας στις οποίες επέβαιναν οκτώ αστυνομικοί συνολικά οι οποίοι κατέθεσαν αναληθώς κατά την ίδια ότι έφτασαν τέσσερα λεπτά αργότερα μετά την άφιξή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη! Όλη η αλήθεια για την υγεία του

Είχαν κάνει μάλιστα και τον γύρο του τετραγώνου, διασχίζοντας και τους Χρυσαυγίτες άρα θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τις προθέσεις τους και αυτό το απέκρυψαν” δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι τη στιγμή της δολοφονίας υπήρχαν τουλάχιστον δύο ένστολοι μπροστά.

Ανέφερε ότι οι δικηγόροι των Χρυσαυγιτών υπέβαλαν ένσταση, για να μην παρουσιαστεί στη δίκη το υλικό, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Σημείωσε, ότι αντίστοιχες με το βίντεο ήταν και οι καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη. “Καταρρίπτεται” είπε ο ισχυρισμός της Χρυσής Αυγής, ότι υπήρξε προσωπικός διαπληκτισμός με τον Φύσσα.

Η έρευνα

Μελέτη του Forensic Architecture, που ζήτησε η οικογένεια Φύσσα, η οποία εδράζεται στα στοιχεία και το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και προέρχεται από κοντινές κάμερες ασφαλείας, απομαγνητοφωνήσεις του συστήματος επικοινωνίας της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ αλλά και καταθέσεις μαρτύρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η επίσημη ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου! Πότε κάνει πρεμιέρα; (video)

Σκοπός είναι να διερευνηθούν τα γεγονότα και να διαπιστωθεί η ακριβής θέση των εμπλεκόμενων προσώπων αλλά και η ακριβής χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share