Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 25χρονου!

Το συμπέρασμα το οποίο έβγαλαν οι αρχές!

21 Αυγούστου 2018 10:16
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 25χρονου!

Το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου Νίκου ήταν όπως όλα δείχνουν η αφορμή της θανάσιμης πτώσης του από τον βράχο στο Λόφο Φιλοπάππου.

Οι τρεις δράστες της δολοφονίας λογομάχησαν και φαίνεται να συνεπλάκησαν μαζί του προκειμένου να του πάρουν το κινητό, το οποίο τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της πάλης, ο 25χρονος φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό, χωρίς να αποκλείεται οι δράστες να τον έσπρωξαν στον θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Τι κοινό έχει με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στην ανίχνευση στίγματος του κινητού τηλεφώνου του άτυχου Νίκου αλλά και αυτού της 23χρονης κοπέλας από την Πορτογαλία. Προσπάθησαν να διαπιστώσουν αν ενεργοποιήθηκε, πότε, σε ποια περιοχή, με κυρίαρχο στόχο τον εντοπισμό των δραστών ή των κλεπταποδόχων της συσκευής, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, όταν ο δολοφόνος της είχε εντοπιστεί κατά την πώληση του κινητού της, λίγο μετά την ανθρωποκτονία, σε κατάστημα της περιοχής της Ομόνοιας. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και τα δύο κινητά φαίνεται να είναι κλειστά και να μην ενεργοποιήθηκαν.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share