Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Φιλοπάππου: Αυτοί είναι οι 3 ύποπτοι για το θάνατο του 25χρονου (video)

H περιγραφή της 23χρονης Πορτογαλίδας

16 Αυγούστου 2018 20:20
Έγκλημα στο Φιλοπάππου: Αυτοί είναι οι 3 ύποπτοι για το θάνατο του 25χρονου (video)

Στην κατάθεσή της η 23χρονη φίλη του νεαρού που έχασε τη ζωή του στου Φιλοπάππου μίλησε για την επίθεση και την μοιραία πτώση του 25χρονου.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ βρέθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει και την διερεύνηση της υπόθεσης και κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Η νεαρή από την Πορτογαλία, περιγράφει ότι λίγο πριν τις 23.00 χτες το βράδυ, καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση, οι δύο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο, ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της κοπέλας και άρχισε να την ψάχνει, αφαιρώντας 60ευρώ, το κινητό της, το διαβατήριό της και τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη για τον 36χρονο Γιώργο που δεν θα χαμογελάσει ποτέ ξανά!

Η κοπέλα, όπως λέει, κοίταζε τον ληστή με την τσάντα της και δεν πρόσεχε τι γινόταν δίπλα, όπου ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η 23χρονη έντρομη ειδοποίησε την Αστυνομία! Από τότε, οι Αρχές αναζητούν 3 άντρες με ασιατικά χαρακτηριστικά. Έγινα 7 προσαγωγές αλλά οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλοπάππου: Μυστήριο με τον θάνατο του 25χρονου! Τον λήστεψαν, αντέδρασε και έπεσε από τα βράχια

Πηγή: youweekly.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share