Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξάνθη: Μαφιόζικη δολοφονία ασφαλιστή! - Τον βρήκε νεκρό η κόρη του!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη

8 Αυγούστου 2018 07:41
Ξάνθη: Μαφιόζικη δολοφονία ασφαλιστή! - Τον βρήκε νεκρό η κόρη του!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη από τη μαφιόζικη δολοφονία ενός 55χρονου ασφαλιστή που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης,

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το xanthi2.gr, ο 55χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του από την κόρη του, η οποία ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μμ πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μμ έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύματα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

«Επαγγελματικό» χτύπημα

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας ως «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στον λογαριασμό του στο Facebook, κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.

Δείτε το βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share