Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Σκότωσαν τον εραστή της γυναίκας του και έκαναν πάρτι... μπάρμπεκιου στους γείτονες!

Έκαναν πάρτι μπάρμπεκιου μετά τη δολοφονία του

6 Αυγούστου 2018 13:36
Φρικιαστικό έγκλημα: Σκότωσαν τον εραστή της γυναίκας του και έκαναν πάρτι... μπάρμπεκιου στους γείτονες!

Μια ανατριχιαστική ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, που δολοφόνησε τον εραστή της γυναίκας και αφού τον διαμέλισε τον σέρβιρε σε γείτονες κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου πάρτι.

Ο 37χρονος Jason Cohran και η 34χρονη Kelly την πρώτη νύχτα του γάμου τους είχαν κάνει μια μακάβρια συμφωνία, ότι αν κάποιος απιστούσε κατά τη διάρκεια του γάμους τους θα σκότωναν τον εραστή ή την ερωμένη.

Η Kelly
Το 2014 κι ενώ οι δυο τους ήταν ήδη δέκα χρόνια παντρεμένοι ο γάμος τους περνούσε κρίση και ο Jason αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη για τον 21χρονο Ιάσονα: Έσβησε για πάντα το χαμόγελό του!

Η Kelly έκανε σχέση με τον 53χρονο συνάδελφό της Chris Regan και συχνά πήγαινε στο διαμέρισμά του για να συνευρεθούν ερωτικά. Οι φήμες για την εξωσυζυγική της σχέση άρχισαν να φουντώνουν και έφτασαν στα αυτά του συζύγου της. Εκείνος θυμήθηκε τη συμφωνία που είχαν κάνει την πρώτη νύχτα του γάμου τους καιπαραδόξως συμφώνησε και η Kelly για να σκοτώσουν τον Chris.

Στις 14 Οκτωβρίου 2014, η Kelly κάλεσε τον Chris στο διαμέρισμά της. Ο Jason γύρισε σπίτι και τους… «έπιασε» στα πράσα και τότε τον σκότωσε, ενώ μαζί με τη βοήθεια της συζύγου του τον διαμέλισαν και μετά έκαναν μπάρμπεκιου και σέρβιραν το κρέας του στους γείτονές τους.

O Jason
Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του Chris, οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Kelly. Εκείνη παραδέχθηκε ότι είχαν σχέση και ότι ο σύζυγός της δεν είχε πρόβλημα γιατί είχαν συμφωνήσει να βλέπουν κι άλλους ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοκτέιλ με αγγούρι: Το μυστικό για να χάσεις έως 5 κιλά σε 7 μέρες!

Ο Jason αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή και αφού δεν υπήρχε κανένα στοιχείο για τη δολοφονία του, γλίτωσαν τη σύλληψη. Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Ιντιάνα και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Όμως η Kelly δεν μπορούσε να συγχωρήσει τον Jason για τη δολοφονία του εραστή της και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση, σκοτώνοντάς τον.

O Chris
Τον Φεβρουάριο του 2016, ειδοποίησε την αστυνομία ότι ο σύζυγός της ίσα που ανέπνεε. Όταν έφτασαν εκεί οι διασώστες ο Jason δεν είχε τις αισθήσεις του και η Kelly τους είπε ότι ήταν καταθλιπτικός και είχε πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλίνα Φιλίππου: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα! - Το μήνυμα της για τον Παντελή Παντελίδη!

Από τη νεκροψία προέκυψε τελικά ότι ο Jason πέθανε από ασφυξία και οι αστυνομικοί συνέλαβαν ως βασική ύποπτη την Kelly. Εκείνη ομολόγησε ότι τον σκότωσε για να εκδικηθεί τη δολοφονία του εραστή της. Όπως είπε του έδωσε υπερβολική δόση ηρωίνης, αλλά επειδή αργούσε να πεθάνει έβαλε τα χέρια του στο στόμα και στη μύτη του και τον σκότωσε. «Πάτσισα…», είπε στους αστυνομικούς.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share