Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Βραζιλία: Δολοφόνος εκτέλεσε δικηγόρο μπροστά στην κορούλα του! (video)

Εικόνες σοκ!

14 Ιουλίου 2018 11:38
Φρίκη στη Βραζιλία: Δολοφόνος εκτέλεσε δικηγόρο μπροστά στην κορούλα του! (video)

Την άγρια δολοφονία ενός δικηγόρου μπροστά στα μάτια της μόλις ενάμιση έτους κορούλας του ερευνά η αστυνομία στη Βραζιλία.

Βίντεο από τη φρικτή σκηνή που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στην πόλη Καρουάρου δείχνει τον 46χρονο Αντρέ Αμπρόζιο Ριμπέιρο Πεσόα να φθάνει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να αφήσει το παιδί.

Μόλις βγαίνει από το αυτοκίνητο με την κόρη του και τη νταντά της τους πλησιάζει ο εκτελεστής με προτεταμένο ένα όπλο και διατάζει τον δικηγόρο να παραδώσει το παιδί στη μπέιμπισίτερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Τα οριστικά ποσοστά! Τεράστια ανατροπή στο τέλος έφερε τον Ηλία νικητή!

Εκείνος υπακούει ήρεμα στις εντολές για να μη θέσει σε κίνδυνο τις ζωές της κορούλας του και της γυναίκας και γονατίζει γνωρίζοντας τη μοίρα του.

Ο εκτελεστής δεν περιμένει καν να απομακρυνθεί η νταντά με το παιδί. Ούτε δυο βήματα δεν προλαβαίνουν να κάνουν και εκτελεί το θύμα του με πέντε σφαίρες στο κεφάλι.

Ο φονιάς διαφεύγει της σύλληψης και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη ούτε η ταυτότητά του, αλλά ούτε και το κίνητρό του. Οι Αρχές θεωρούν ότι πιθανότητα εκτέλεσε κάποιο συμβόλαιο θανάτου, αφού δεν αφαίρεσε τα μετρητά -κάπου χίλια δολάρια- που είχε το θύμα στην τσέπη του.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share