Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη! Ο νέος γρίφος με το αυτοκίνητο! (video)

Θρίλερ με το θάνατό της!

26 Ιουνίου 2018 20:33
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη! Ο νέος γρίφος με το αυτοκίνητο! (video)

Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη μετά τον εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου. Οι ιδιωτικοί ερευνητές της υπόθεσης αποκάλυψαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star νέα στοιχεία.

«Αποκλείεται κάποιος να πήρε το τηλέφωνο για να ελέγξει τα μηνύματα, για να περάσει κάποια μηνύματα, ή να στείλει κάποιο άλλο μήνυμα; , λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής που ασχολείται με την υπόθεση.

Οι εκπλήξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη δεν σταματούν ούτε για τους ιδιωτικούς ερευνητές της οικογένειάς της. Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου και ανήκει σε άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος τους άνοιξε τα μάτια και βάζει σε νέο δρόμο τις έρευνες τους.

«Κάποιοι θόλωσαν τα πράγματα. Για να φανεί σαν αυτοκτονία; Για τους δικούς τους λόγους. Τι λόγους είχε η Ειρήνη να κρύψει το κινητό; Ή να το πετάξει; Ας μου απαντήσει κάποιος!», λέει ο κύριος Τσούκαλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor ανατροπή: Σήμερα ο μεγάλος τελικός! (video)

Είναι βέβαιο ότι η άτυχη μητέρα λίγο πριν πεθάνει συνάντησε τουλάχιστον 2 άτομα.

Είναι βέβαιο, ισχυρίζονται οι ερευνητές της υπόθεσης, ότι τα 17 λίτρα πετρελαίου κίνησης που ήταν στο μπιτόνι μεταγγίστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο, πιθανότατα των 2 ατόμων που συνάντησε στη λίμνη.

«Πιστεύω ότι το πετρέλαιο αυτό χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο άλλο όχημα. Ήταν λίγο αυτό που έμεινε», λέει ο ερευνητής Γιώργος Μανίκας. Η διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη Λαγούδη παραμένει ένας άλυτος γρίφος έξι μήνες μετά τον θάνατό της! Μάλιστα οι Αρχές τονίζουν ότι ο νέος γρίφος έχει να κάνει με το αμάξι της και την διαδρομή! Εκεί βρίσκεται η λύση στην υπόθεση θανάτου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share