Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατροπή δεδομένων: Κενά στην ιατροδικαστική εξέταση του 37χρονου!

Ραγδαίες αποκαλύψεις!

9 Ιουνίου 2018 14:13
Ανατροπή δεδομένων: Κενά στην ιατροδικαστική εξέταση του 37χρονου!

Ο Βασίλης Μελενικλής 37 χρόνων που χάθηκε την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας, βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού «φίλων» του που η εκπομπή εντόπισε. Στην ίδια αυλή στην Αλιστράτη Σερρών που ήταν για δυο μήνες ο τάφος του Βασίλη, ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» που τον αιφνιδίασε και έπεσε σε αντιφάσεις…

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα. Στο δεξί του χέρι βρέθηκε μία λεπτή σύριγγα, που έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω ανάλυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός στον Άγιο Δομίνικο! Παρέλυσε παίκτης και μεταφέρθηκε με το φορείο στο νοσοκομείο! (video)

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, τόνισε στο «Τούνελ»:

«Η περίπτωση αυτή είναι ο ορισμός όσων υποθέσεων απαιτούν τον διορισμό πραγματογνώμονα από την οικογένεια. Υπάρχουν επιστημονικά κενά και πρέπει να κριθούν όλα τα δεδομένα για να καταλήξουμε αν ήταν ατύχημα ή έγκλημα. Απαιτείται προσοχή, στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν από παθολογοανατόμους και συνεργασία ιατροδικαστών».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share