Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανοίγουν τα στόματα στα Τρίκαλα: Αποκάλυψη βόμβα! Τι είχε κάνει η 44χρονη και έκανε έξαλλο τον άνδρα της; (video)

Αποκαλύψεις "φωτιά" στο νέο οικογενειακό έγκλημα που συγκλονίζει!

22 Μαΐου 2018 11:12
Ανοίγουν τα στόματα στα Τρίκαλα: Αποκάλυψη βόμβα! Τι είχε κάνει η 44χρονη και έκανε έξαλλο τον άνδρα της; (video)

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων μετά το άγριο φονικό της 45χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια του παιδιού και του εγγονιού τους.

Όπως λένε, ο 50χρονος άνδρας είχε απειλήσει και στο παρελθόν τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα εκείνη να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Οι περιγραφές είναι ανατριχιαστικές. Tους τελευταίους τρεις μήνες το ζευγάρι είχε έντονους καυγάδες που προκαλούνταν εξαιτίας της ζήλιας του 50χρονου. Ήταν πολλές οι φορές που είχε κυνηγήσει την άτυχη νοσηλεύτρια με μαχαίρι στο δρόμο για να τη σφάξει κι εκείνη είχε ζητήσει καταφύγιο στα γειτονικά σπίτια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες σοκ από φοιτήτριες για γυναικολόγο: "Έβαζε συχνά όλο το χέρι μέσα στον κόλπο"!

Η 45χρονη μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι, όμως εκείνος είχε πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εργαζόταν και την είχε παρακαλέσει να γυρίσει πίσω.

Τη Δευτέρα το απόγευμα οι γείτονες δεν άκουσαν κάποιο καυγά, τους ειδοποίησαν για το κακό το 4χρονο αγοράκι του ζευγαριού και το εγγονάκι του, μπροστά στα μάτια των οποίων ο 50χρονος, θολωμένος από μίσος κατακρεούργησε τη σύζυγό του.

«Η μαμά δεν κουνιέται», έλεγε το ένα, «η γιαγιά κάτι έπαθε», έλεγε το άλλο. Οι γείτονες έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγωσε" ο γιατρός μόλις είδε τι είχε στην πλάτη της η ασθενής! Δεν το είχε ξαναδεί ποτέ (photos)

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ιατροδικαστής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που ειδοποίησε τη μεγάλη του κόρη για το κακό που είχε κάνει λέγοντάς της: «έλα να μαγειρέψεις για τη μάνα σου τώρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες τέλος, ο 50χρονος, ο οποίος χθες είχε την ονομαστική του εορτή, είχε καλέσει τη σύζυγό του να πάει στο σπίτι για να τα βρουν. Εκείνη έκανε το λάθος να πάει και ο σύζυγός της δεν άργησε να πάρει το κουζινομάχαιρο και να τη σκοτώσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share