Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είχε δύο προφίλ στο Facebook η 19χρονη! Τι φρικτά έγραφε για το μωρό της; (video)

Φρίκη και αποτροπιασμός!

15 Μαΐου 2018 14:09
Είχε δύο προφίλ στο Facebook η 19χρονη! Τι φρικτά έγραφε για το μωρό της; (video)

Αντιμέτωπες με την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία είναι η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης με την 54χρονη μητέρα της.

Η νεαρή κοπέλα που είναι μαθήτρια του ΕΠΑΛ, κατηγορείται ότι αφού γέννησε το μωρό της, το σκότωσε και στη συνέχεια το έδωσε στη μητέρα της η οποία με τη σειρά της το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη, τυλίγοντάς το μέσα σε σακούλες σούπερ μάρκετ.

«Το πρόβλημα είναι ότι έχει γίνει μια πολύ σκληρή δίωξη η οποία είναι άδικη σύμφωνα με τον νόμο. Είναι μια κλασική περίπτωση μητέρας που σκοτώνει το παιδί μετά τον τοκετό» δήλωσε στο star.gr ο Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος της 19χρονης. Μάλιστα τόνισε πως:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Detox δίαιτα: Πώς θα χάσεις 4 κιλά σε μία εβδομάδα!

«Υπάρχουν τα κλασικά εγκλήματα που ο ένας σκοτώνει τον άλλον και αυτά είναι ανθρωποκτονία. Αλλά υπάρχει μια εξαίρεση. Όταν μητέρα σκοτώνει το παιδί κατά τη διάρκεια ή μετά τον τοκετό. Αυτοματιστικά σχεδόν ο νόμος θεωρεί ότι η μητέρα από τη διαταραχή των ορμονών και του τοκετού μπορεί να χάσει τα λογικά και την αυτοκυριαρχία της. Αυτό συμβαίνει σε κοπέλες μέχρι 25 χρονών σύμφωνα με τη βιβλιογραφία. Αυτό το έγκλημα εδώ λέγεται παιδοκτονία».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share