Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μη θυμώνεις τον υπάλληλο: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το αφεντικό του!

Ενώ παράλληλα της ζητούσε συγγνώμη!

27 Απριλίου 2018 16:40
Μη θυμώνεις τον υπάλληλο: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το αφεντικό του!

Ανατριχιάστική η κατάθεση του Βρετανού David Browning στο δικαστήριο για την εν ψυχρώ δολοφονία της εργοδότριας του Jillian Howell.

Η 46χρονη Jillian Howell ήταν αφεντικό του στο Πανεπιστήμιο που εργαζόταν και προσκάλεσε τον συνεργάτη της για δείπνο. Έφτασε σπίτι της με λουλούδια και κρασί.

Ήταν όμως αποφασισμένος για αυτό που θα συμβεί. Λίγη ώρα αργότερα ο 52χρονος τη μαχαίρωνε στην πλάτη. «Κάθαρμα» του φώναξε και προσπάθησε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου! Βρέθηκαν κρανία και λιωμένα ρούχα!

Ήταν αδίστακτος. Συνέχισε να τη μαχαιρώνει. «Συγγνώμη Jill, αυτό σου κάνει η ψυχική αρρώστια».

Οι δικαστές άκουγαν σοκαρισμένοι όσα περιέγραφε για την επίθεση το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου. Η σχέση τους είχε συγκρούσεις όταν η Jillian προσχώρησε στο τμήμα μισθοδοσίας του Πανεπιστημίου του Μπράιτον ως ανώτερή του.

Στη δίκη είπε πως ένιωθε να τον εξευτελίζει. Με το πέρασμα του χρόνου λύθηκαν οι διαφορές τους και έγιναν φίλοι. Μετά τον θάνατο του πατέρα το 2016 βυθίστηκε στην κατάθλιψη και τον προέτρεψε να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Ο Νίκος πετάει τα "πυρά" του στον Δώρο! « Δεν βλέπω ομορφιά πάνω του...» (video)

Μήνες πριν τη σκοτώσει είχε αγοράσει ένα κυνηγετικό μαχαίρι και ένα κυνηγετικό όπλο. Ισχυρίστηκε ότι περνούσε καθημερινά από το μυαλό του να αυτοκτονήσει. Η πρώτη φορά που σκέφτηκε να σκοτώσει την Jillian ήταν περίπου δύο εβδομάδες πριν τη σκοτώσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share