Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ισόβια στον δολοφόνο της Δανέζας δημοσιογράφου: Την δολοφόνησε και την διαμέλησε!

Μεταδίδει την δίκη αυτήν την ώρα το BBC!

25 Απριλίου 2018 16:16
Ισόβια στον δολοφόνο της Δανέζας δημοσιογράφου: Την δολοφόνησε και την διαμέλησε!

Ισόβια κάθειρξη ήταν η απόφαση του δικαστηρίου της Κοπεγχάγης για τον εφευρέτη, Πέτερ Μάντσεν, που κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία τον περασμένο Αύγουστο της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ.

Η άτυχη δημοσιογράφος ακολουθούσε τον εφευρέτη στο υποβρύχιο δικής του κατασκευής, στις 10 Αυγούστου του 2017. Ο Μάντσεν την σκότωσε, όπως απεφάνθη το δικαστήριο και στη συνέχεια την διαμέλισε. Τα μέλη της βρέθηκαν μήνες αργότερα, τον προσεχή Οκτώβρη από τους αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πού θα πάει διακοπές το καλοκαίρι! Η on air ατάκα που την πρόδωσε! (video)

Ο Δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν, υποστήριξε ότι η νεαρή γυναίκα πέθανε εξαιτίας τοξικών αερίων κατά τη διάρκεια αιφνίδιας αποσυμπίεσης του σκάφους. Ο Μάντσεν ισχυρίστηκε ότι λόγω τεχνικής βλάβης η Βαλ εγκλωβίστηκε μέσα στο υποβρύχιο το οποίο γέμιζε με μονοξείδιο του άνθρακα ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστρωμα και αδυνατούσε να επέμβει για να την σώσει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχει καταρρεύσει» - Tι λέει ο δικηγόρος της 22χρονης παιδοκτόνου!

Ομολόγησε ότι αποκεφάλισε το πτώμα της Βαλ και το πέταξε στη θάλασσα αλλά αρνείται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και ότι στη συνέχεια την σκότωσε. Επιμένει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα.το πέταξε στη θάλασσα αλλά αρνείται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και ότι στη συνέχεια την σκότωσε. Επιμένει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share