Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικός επίλογος στο φρικτό διπλό έγκλημα της Κύπρου!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

24 Απριλίου 2018 10:12
Τραγικός επίλογος στο φρικτό διπλό έγκλημα της Κύπρου!

Αναπάντητα εξακολουθούν να παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το διπλό φονικό του ζεύγους στο Στρόβολο της Λευκωσίας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Εντός του υπνοδωματίου του μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε το δολοφονημένο το ζεύγος στον Στρόβολο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οποίες σχολίασαν δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η διπλή δολοφονία έγινε σε διαφορετικό χώρο και χρόνο.

Σύμφωνα με τις πηγές, η άτυχη Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκε δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ενώ ο Γιώργος Χατζηγεωργίου βρέθηκε δολοφονημένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το αίμα ήταν τόσο πολύ που το δωμάτιο ήταν σχεδόν πλημμυρισμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η απίστευτη γκάφα της παραγωγής με την επιστροφή του Νάσου που "έδωσε" στεγνά το μεγάλο ψέμα προς τους τηλεθεατές!

Πάνω από 100 οι καταθέσεις

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον υπαρχηγό της αστυνομίας για να καθοριστούν οι νέες δράσεις της αστυνομίας με βάση και τη συζήτηση στη Νομική Υπηρεσία. Η κατάθεση του γιου του ζεύγους θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση όλων των καταθέσεων για την υπόθεση, οι οποίες μπορεί να ξεπεράσουν και τις 100.

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη ληφθεί 35 καταθέσεις, ένα έχουν γίνει έρευνες σε τράπεζες με άνοιγμα λογαριασμών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος στην κατάθεσή του, ανέφερε ότι δύο πρόσωπα μπήκαν στο σπίτι, είπαν στον ίδιο ότι δεν θα του κάνουν κακό και σκότωσαν τους γονείς του.

Επίσης σήμερα θα προχωρήσουν και οι ανακρίσεις προσώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ζεύγους, ενώ θα εξεταστούν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της οικογένειας.

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Επίσης, οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων από δείγματα τα οποία παραλήφθηκαν από το ζεύγος. Εκεί θα φανεί το κατά πόσο οι δύο τους είχαν καταναλώσει οτιδήποτε πριν από το στυγερό έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος!

Απαντήσεις από τη Βρετανία

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το κρατικό κανάλι, εντός των επόμενων 24ωρων, στην Κύπρο θα φτάσει δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει προφανώς κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος για την Κύπρο κι όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι, έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, δεν έχε4ι βρεθεί ακόμη το φονικό όπλο, που πιστεύεται ότι είναι ένα μεγάλο μαχαίρι.

Σήμερα πέφτει η «αυλαία» του δράματος

Σήμερα, Τρίτη, πέφτει η αυλαία του στυγερού εγκλήματος, με την τέλεση της κηδείας των δύο, στις 3.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

Μετά την ολοκλήρωση των δυο ιατροδικαστικών εξετάσεων, οι ανακριτές της υπόθεσης άναψαν το πράσινο φως για την τέλεση της κηδείας του φονευθέντος ζεύγους, ενώ η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου αναμένεται να καταθέσει τα πορίσματά της στην ανακριτική ομάδα ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Πηγή: politis.com.cy, sigmalive, Φιλελεύθερος

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share