Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κύπρο: Αυτό είναι το πόρισμα της νεκροψίας!

Δεν φαντάζεστε με ποιο τρόπο «έφυγε» το ζευγάρι!

20 Απριλίου 2018 09:37
Έγκλημα στην Κύπρο: Αυτό είναι το πόρισμα της νεκροψίας!

Από αιμοραγικό σοκ φαίνεται ότι πέθανε το ζευγάρι, θύματα τηςς στυγερής δολοφονίας στην περιοχή Στρόβολος, της Λευκωσίας στην Κύπρο. Τα δύο θύματα , 60 και 59 ετών, βρέθηκαν απο γείτονες μέσα σε μία λίμνη αίματος.


Κληρονομικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία Κύπρου, ανάμεσα σε άλλα, για τη διαλεύκανση της σοκαριστικήςς διπλής δολοφονίας ζευγαριού στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η "Καθημερινή" Κύπρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε βάναυσα στην Κύπρο είχε ορίσει ως κληρονόμο τον θετό του γιο, σύμφωνα με την "Καθημερινή" Κύπρου.


Ο 60χρονος άνδρας και η 59χρονη σύζυγός του βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους στον Στρόβολο Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η διχόνοια και ο καβγάς στους Μαχητές, η άκυρη νίκη της Δαλάκα και η αποχώρηση! (video)


Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου θετού γιου του ζευγαριού από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες

Σε δηλώσεις της η κ. Αντωνίου ανέφερε πως πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από τέμνων και νήσσον όργανο.

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα, ανέφερε η Ιατροδικαστής.

Το χρονικό του εγκλήματος
Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Πρόκειται για 60χρονο καθηγητή της Αγγλικής Σχολής και για 59χρονη υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι εντοπίστηκαν μαχαιρωμένοι στο κρεβάτι τους.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες της Καθημερινής, ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία. Για την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Η αστυνομία της Κύπρου, με μήνυμά της στο twitter, ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν τα ονόματα των δυο θυμάτων.

Μετά και τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας, δεν προέκυψε ίχνος παραβίασης της οικίας. Αρχικές αναφορές σε ληστεία δεν επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει λάβει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής, τα οποία και εξετάζονται.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, βρήκε τους γονείς του νεκρούς, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Καθημερινή και δεδομένου πως δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια παραβίασης, όλα δείχνουν πως πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία.

Όπως διευκρίνισε στις δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες. Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε η ιατροδικαστής/παθολογοανατόμος Ελένη Αντωνίου.

Στη σκηνή βρίσκεται η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες, οι οποίες εστιάζονται εντός του χώρου της κουζίνας και στο πίσω μέρος της αυλής που οδηγεί στην κουζίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από ανήλικο παιδί, ηλικίας γύρω στα 15, που φέρεται να βρισκόταν στην οικία του ζεύγους και να διέφυγε στο σπίτι τους. Όπως αναφέρεται, το ζεύγος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Γείτονες της οικογένειας περιγράφουν τα δυο θύματα ως ένα φιλήσυχο ζευγάρι. Ο 60χρονος καθηγητής Μαθηματικών περιγράφεται απ’ όσους τον γνώριζαν ως ένας άνθρωπος θεοσεβούμενος και χαμηλών τόνων. Δεν είχε κόντρες με συναδέλφους του, οι οποίοι όταν έμαθαν για τη δολοφονία του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε γίνει. Πρόσφατα, ο 60χρονος είχε περάσει περιπέτεια με την υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κύπρο: Εξέλιξη σοκ! Ανήκει ο δολοφόνος στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού; Τα «στοιχεία» που τον πρόδωσαν!

Επικαλούμενη πληροφορίες από το εργασιακό περιβάλλον των θυμάτων, η Καθημερινή αναφέρει πως τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Όπως αναφέρεται, πρόσφατα ο γιος του ζευγαριού έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος. Ζητούσε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να μάθει ποιοι ήταν οι βιολογικοί του γονείς και γιατί οι θετοί δεν του είχαν πει την αλήθεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έμαθε για την υιοθεσία του από τους βιολογικούς γονείς του, οι οποίοι τον εντόπισαν πριν λίγο καιρό.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που ερευνά η αστυνομία είναι τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία σύμφωνα με την οποία το άτυχο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικός τους κληρονόμο.

με πληροφορίες από:Καθημερινή Κύπρου, φωτό: politis.com.cy

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share