Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η απόφαση για τον αστυνομικό που δολοφόνησε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην Πανόρμου!

21 Μαρτίου 2018 11:37
Αυτή είναι η απόφαση για τον αστυνομικό που δολοφόνησε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην Πανόρμου!

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2016 είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ στην Πανόρμου, τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, όπου πήγαινε.

Το δικαστήριο του επέβαλε και επιπλέον ποινή φυλάκισης 15 μηνών για παράνομη οπλοχρησία και δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο Εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του πρότεινε η ποινή του 60χρονου να μετατραπεί από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα χάνει σήμερα την ασυλία και δίνει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση!

Όλα έγιναν τον Οκτώβριο του 2016. Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου και ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έμεναν στην ίδια πολυκατοικία, στο ισόγειο του οποίου βρισκόταν το γυμναστήριο του θύματος.

Οι δυο τους είχαν συχνά προστριβές και καυγάδες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τον τελευταίο διαξιφισμό τους ήταν οι κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο 68χρονος, κάτι που δεν άρεσε στον δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το «γλείψιμο» του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου, το ρεκόρ αργοπορίας της Λαπάτη και το τέταρτο παιδί για τον Στέλιο Κρητικό! (videos)

Την ημέρα της δολοφονίας, οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν πάλι έναν καυγά. Ο 60χρονος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι πρώτο το θύμα τον χτύπησε με έναν σιδηρολοστό κι εκείνος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Ωστόσο, μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όταν είδε τον δράστη με το όπλο άρχισε να τρέχει για να σωθεί κι εκείνος τον κυνήγησε, μέχρι που τον εγκλώβισε ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τον σκότωσε με τρεις σφαίρες στο στήθος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share