Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: 18χρονη κοπέλα στην Γερμανία δολοφονήθηκε από τον φίλο της γιατί αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ

16 Μαρτίου 2018 17:03
Σοκ: 18χρονη κοπέλα στην Γερμανία δολοφονήθηκε από τον φίλο της γιατί αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ

Ο 18χρονος Αχμάντ παραδέχθηκε ότι το φονικό έγινε για το Ισλάμ και για να φοράει μαντίλα η άτυχη Μιρέιγ
Με τη ζωή της πλήρωσε μια 18χρονη στη Γερμανία την άρνησή της να ασπαστεί το Ισλάμ. Δράστης ο επίσης 18χρονος Αφγανός φίλος της ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της.

Το έγκλημα συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην πόλη Φλένσμπουργκ στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε η άτυχη Μιρέιγ με τον Αχμάντ, όπως είναι το όνομα του δράστη να ομολογεί ότι ο μοιραίος καβγάς έγινε για το Ισλάμ και το μαντίλι στο κεφάλι της φίλης του.

Φίλος της οικογένειας της άτυχης Μιρέιγ δήλωσε στη Bild ότι ο Αχμάντ, ο 18χρονος δράστης, τη ζήλευε πολύ και ήθελε να την ελέγχει.


Ο δράστης και το θύμα


«Ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2016 αλλά υπήρχαν συνεχώς εντάσεις. Αυτός επέμενε εκείνη να ασπαστεί το Ισλάμ και να φορά πάντα μαντίλα στο κεφάλι. Η Μιρέιγ δεν ήταν σίγουρη και όποτε εμφανιζόταν χωρίς τη μαντίλα υπήρχε ζήτημα» περιγράφει όσα συνέβαιναν ανάμεσα στα δύο 18χρονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

«Θυμάμαι όταν μια φορά τη συνάντησα και κάθε δύο λεπτά ο Αχμάντ την καλούσε στο τηλέφωνο απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει» συμπλήρωσε ο φίλος της οικογένειας της 18χρονης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο Αχμάντ είχε φτάσει το 2015 στη Γερμανία. Αν και η αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει είχε απορριφθεί, ο 18χρονος είχε υποβάλει ένσταση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του δήμου του Φλένσμπουργκ.

πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share