Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Η μάνα της μεσίτριας σπάει την σιωπή της: "Ο αγγειοχειρουργός μπορούσε να τη..." (video)

15 Μαρτίου 2018 14:13
Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Η μάνα της μεσίτριας σπάει την σιωπή της:

Την ισόβια κάθειρξη του αγγειοχειρουργού, ο οποίος σκότωσε την 37χρονη μεσίτρια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και μετά πέταξε το πτώμα της σε ρέμα στη Χαλκιδική ζήτησε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της, η οποία έχει αναλάβει πλέον μαζί με το σύζυγό της την ανατροφή των τριών παιδιών της.

«Όταν έμαθα ότι η κόρη μου ήταν νεκρή, τρελάθηκα. Άρχισα να ουρλιάζω, έχασα τον κόσμο. Ήταν η μοναχοκόρη μου, που την είχα μεγαλώσει ολομόναχη με πολλές δυσκολίες», είπε η μητέρα της Ντιάνας.

Η ίδια τόνισε ότι ο αγγειοχειρουργός της χορήγησε πολύ ισχυρά αναισθητικά φάρμακα, σε μεγάλη ποσότητα και αυτό την σκότωσε, αλλά το χειρότερο για εκείνη ήταν ότι δεν προσπάθησε να τη σώσει, ενώ μπορούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Θανατηφόρο τροχαίο σε σήραγγα! "Πάγωσαν" μόλις έμαθαν την ταυτότητα του νεκρού!

«Το παιδί μου θα ζούσε αν ζητούσε βοήθεια από κάποιον άλλο γιατρό. Αντίθετα δεν έκανε απολύτως τίποτα», είπε.

Η ζωή της πλέον έχει γίνει αφόρητη, αν και προσπαθεί να φανεί δυνατή για τα εγγόνια της.

«Κάθε μέρα παίρνω τη φωτογραφία της και κλαίω. Θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μπορώ, πρέπει να μείνω ζωντανή για τα παιδιά γιατί δεν έχουν μαμά. Η μικρή την αναζητά συνέχεια, ψάχνει την αγκαλιά της, πώς μπορώ να ξεχάσω τι συνέβη», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα η μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι τελικά ο παίκτης που έχει αποχωρήσει ήδη και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share