Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Για πρώτη φορά ο σύζυγος της μεσίτριας αποκαλύπτει: "Είχε το θράσος να υποδεικνύει εμένα ως..." (video)

14 Μαρτίου 2018 14:41
Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Για πρώτη φορά ο σύζυγος της μεσίτριας αποκαλύπτει:

Για πρώτη φορά λύνει τη σιωπή του και μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό του «Ιπποκρατείου» κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αφαίρεση κιρσών.

Όπως είπε ο ίδιος, είχαν βρεθεί μαζί στο Ιπποκράτειο για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε η σύζυγός του κι εκεί έτυχε να έχει εφημερία ο συγκεκριμένος αγγειοχειρουργός, ο οποίος έδειξε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή της.

Μάλιστα με δική του πρωτοβουλία άρχισε να επικοινωνεί μαζί της μέσω Facebook και να την πιέζει να ακολουθήσει θεραπεία για το πρόβλημά της με μια νέα μέθοδο για την οποία δεν απαιτείται ολική νάρκωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία και δίνει 3 προτεινόμενους προς αποχώρηση!

«Ήταν 26 Απριλίου που έπρεπε να επισκεφθεί το νοσοκομείο για να κάνει τη θεραπεία. Εγώ επέστρεψα από την εργασία μου, έκατσα να ξεκουραστώ. Κι εγώ κι η μητέρα της προσφερθήκαμε να τη συνοδεύσουμε στο νοσοκομείο, αλλά η ίδια θεώρησε ότι είναι τόσο απλό και μας είπε ότι δε χρειάζεται. Την περιμέναμε όλοι στο σπίτι και κατά τις 21:30 η πεθερά μου, μου επεσήμανε ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα η σύζυγός μου», είπε και πρόσθεσε:

«Από την αρχή είχα άσχημο προαίσθημα. Ήξερα μέσα μου ότι της είχε συμβεί κάτι πολύ κακό. Για κανένα λόγοι δε θα αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι. Περιμέναμε, την παίρναμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν την βρίσκαμε και κατά τις 21:00 πήγαμε με το ένα από τα δύο αγόρια να την ψάξουμε στο νοσοκομείο».

Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε καταγεγραμμένο το όνομά της στα βιβλία και για την υπηρεσία του νοσοκομείου η Ντιάνα δεν είχε περάσει ποτέ την πύλη του.

Τότε ο ίδιος ρώτησε το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά δεν γνώριζε το όνομα του γιατρού.

«Δεν καταφέρνω να βρω ούτε τον γιατρό και όπως αποδείχθηκε αργότερα την ώρα που την ψάχναμε στο νοσοκομείο, το πτώμα της Ντιάνας ήταν φορτωμένο στο πορτ μπαγκάζ του γιατρού και πιθανότατα εκείνη την ώρα εκείνος έβγαινε από την πύλη για να πάει στη Χαλκιδική και να την πετάξει σ’ ένα ρέμα», είπε.

Ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης τόνισε ότι ο αγγειοχειρουργός αναγκάστηκε να ομολογήσει υπό το βάρος των στοιχείων που είχαν έρθει στο φως, ωστόσο όπως είπε υπάρχουν πάρα πολλά κενά στην κατάθεσή του για το τι συνέβη τη μοιραία εκείνη μέρα.

«Προσπαθεί με αναλήθειες να ελαφρύνει τη θέση του για ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα. Το ανατριχιαστικότερο είναι ότι βρέθηκαν γρατζουνιές στο σώμα της, ενόσω ήταν ακόμα ζωντανή, που σημαίνει ότι ενώ ακόμα ζούσε η γυναίκα μου, αντί να φροντίσει να τη σώσει και να ζητήσει βοήθεια την έσερνε για να τη φορτώσει σε κάδους απορριμμάτων και να την πετάξει σαν σκουπίδι στα βουνά», είπε ο σύζυγος της μεσίτριας.

Ο σύζυγος της Ντιάνας κάνει λόγο για ένα προμελετημένο έγκλημα, ενώ στο σώμα της γυναίκας του βρέθηκαν βαριά αναισθητικά που δεν χρησιμοποιούνται σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναλυτικές αστρολόγος προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου! (video)

Όσο για τις προσπάθειες που έκανε ο δράστης για να εμπλέξει τον ίδιο στη δολοφονία της συζύγου του είπε:

«Είχε το θράσος να εμπλέκει κι εμένα ως πιθανό δράστη και να με υποδεικνύει στην αστυνομία και στις ανακριτικές αρχές. Εμείς ζούσαμε εκείνες τις μέρες το φοβερότερο δράμα της ζωής μας. Είχα να αντιμετωπίσω το χαμό της συζύγου μου, που την είχα δει σε άθλια κατάσταση, να παρηγορήσω τα τρία παιδιά και εκείνος με εμφάνιζε ως τον ζηλιάρη σύζυγο και πιθανό δράστη».

«Εκείνες ήταν από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Έβγαινα έξω για να πάω την κόρη μας στο σχολείο κι ένιωθα ότι ο κόσμος απομακρυνόταν από κοντά μου. Μάλιστα ο δράστης υποδείκνυε και μια συνάδελφό της ως πιθανή ύποπτη, αλλά κυρίως ο στόχος ήμουν εγώ. Κάθε μεσημέρι ανησυχούσαμε τι θα ακούσουν τα παιδιά στο σχολείο. Μην τυχόν έρθει η κόρη μας στο σπίτι και με ρωτήσει αν εγώ σκότωσα τη μητέρα της», συνέχισε.

Τέλος τόνισε ότι από το δικαστήριο περιμένει να δικαιωθεί η μνήμη της Ντιάνας, η οποία όπως είπε, ήταν μια καταπληκτική μάνα, μια υπέροχη σύζυγος, μια γυναίκα με μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα που την λάτρευαν όλοι.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share