Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή στο θρίλερ με το θάνατο της 39χρονης σεφ στη Σκιάθο: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

14 Μαρτίου 2018 13:13
Ανατροπή στο θρίλερ με το θάνατο της 39χρονης σεφ στη Σκιάθο: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Η αρχική εκδοχή τον Σεπτέμβριο του 2015 μιλούσε για θάνατο μετά από τραυματισμό λόγω τροχαίου ατυχήματος - Η οικογένειά της επέμενε να μιλά για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της 39χρονης Σόνιας Αρμακόλα που κατέληξε στο νοσοκομείο Βόλου τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Θεσσαλονίκης, Ματθαίου Τσούγκα την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα Θεσσαλία, ο θάνατος της Σόνιας που εργαζόταν ως σεφ στη Σκιάθο και ήταν μητέρα δύο παιδιών επήλθε από γροθιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου: Τα πρώτα πλάνα μέσα από το μαιευτήριο και ο πανευτυχής Φίλιππος Μιχόπουλος! (photos+video)

Η 39χρονη είχε μεταφερθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς τις αισθήσεις της όταν σύμφωνα με καταθέσεις που είχαν δώσει τότε μέλη της παρέας της με τα οποία διασκέδαζε, το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε έπεσε σε λακούβα με αποτέλεσμα η Σόνια Αρμακόλα να πέσει και να χτυπήσει στο χέρι και το πόδι.
Γιατρός που την εξέτασε είχε δηλώσει ότι δεν διέγνωσε τραύμα στο κεφάλι ούτε καν σκόνη από την πτώση που υποτίθεται ότι είχε προηγηθεί, προσθέτοντας ότι αρκετές ώρες μετά τη διακομιδή της 39χρονης πληροφορήθηκε πως είχε αιμάτωμα στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που χάνει την ασυλία, ο πόλεμος και η μεγάλη "βόμβα" στους υποψήφιους!

Η οικογένεια της Σόνιας από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι η 39χρονη δεν είχε χάσει τη ζωή της λόγω του τροχαίου ατυχήματος υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που δεν έχει ακόμη κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης, είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής, στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share