Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είδα τη μάνα μου νεκρή και την πήρα στα γόνατά μου» - Συγκλονίζει ο γιος της 55χρονης στην Κέρκυρα που σκότωσε ο σύζυγός της! (video)

14 Μαρτίου 2018 09:27
«Είδα τη μάνα μου νεκρή και την πήρα στα γόνατά μου» - Συγκλονίζει ο γιος της 55χρονης στην Κέρκυρα που σκότωσε ο σύζυγός της! (video)

Μετανιωμένος και συντετριμμένος εμφανίζεται ο συνταξιούχος αστυνομικός που κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την σύζυγο του στην Κέρκυρα. Συγκλονίζουν όσα λέει ο γιος της που έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα του αλλά δεν πρόλαβε.

Με σκυμμένο το κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητο της ασφάλειας, ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι σκότωσε με φυσίγγια για αγριογούρουνα, την σύζυγο του Αμαλία οδηγείται στον ανακριτή. Δεν απολογήθηκε ούτε σήμερα καθώς ζήτησε νέα 24ωρη προθεσμία.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός συναντά κάθε μέρα στο κρατητήριο της ασφάλειας Κέρκυρας τον δικηγόρο του, ο οποίος μας μετέφερε ότι ο πελάτης του είναι συντετριμμένος, θρηνεί την απώλεια της συζύγου του και κάνει λόγο για κακιά στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο στο Survivor 2: Η παίκτρια που το έσκασε από την παραλία και επικοινώνησε κρυφά με την οικογένεια της! Η αποχώρηση, το κλέψιμο και το ψέμα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

«Είδα τη μάνα μου νεκρή και την πήρα στα γόνατά μου»

Ο γιος της, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί είδε τη μάνα του νεκρή μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, φέρεται να έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς.

«Κοιτάζω από το παράθυρο και τον βλέπω να φεύγει από το σπίτι κρατώντας την καραμπίνα. Τότε κάλεσα τη μητέρα μου και δεν πήρα απάντηση. Κατέβηκα, ήταν τα κλειδιά πίσω από την πόρτα. Πήρα μια σκάλα την έβαλα στο μπαλκόνι και αμέσως μετά την είδα πεσμένη κάτω. Την πήρα στα γόνατα μου και πήρα τηλέφωνο τον θείο μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το μοιραίο πρωί το ζευγάρι διαπληκτίστηκε. Ο 62χρονος ενοχλήθηκε από κάτι που του είπε η σύζυγος του και επάνω στα νεύρα του πήγε στο αυτοκίνητο του, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και πήρε την καραμπίνα. Ανέβηκε τη σκάλα και έριξε δύο συνεχόμενες βολές στο παράθυρο της κουζίνας. Η πρώτη χτύπησε στο τζάμι, ενώ η δεύτερη βρήκε την άτυχη Αμαλία στο λαιμό, στην κλείδα και στην καρδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι αυτό το "ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ" που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο;

«Την Αμαλία τη ζήλευε γιατί ήταν κούκλα. Αυτός ήταν ένα ρεντίκολο. Μια ζωή της έπαιρνε τα λεφτά, την εκβίαζε…», λέει φίλη της άτυχης γυναίκας.

Ο γιος της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι δυο τους καυγάδιζαν συνεχώς και ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε απειλήσει παλαιότερα τη μητέρα του με το υπηρεσιακό του όπλο. Τραγική φιγούρα, η μητέρα της Αμαλίας η οποία γνωρίζει ότι η κόρη της έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τις σκάλες.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share