Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Λαμία: Βαριά «καμπάνα» στον 44χρονο που πήγε για... καφέ μετά την δολοφονία!

13 Μαρτίου 2018 21:01
Έγκλημα στη Λαμία: Βαριά «καμπάνα» στον 44χρονο που πήγε για... καφέ μετά την δολοφονία!

Βαριά «καμπάνα» κάθειρξης 21 ετών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων έριξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου στον 44χρονο από τη Λαμία που είχε μαχαιρώσει εν ψυχρώ το πρωί της 30ης Μαΐου 2017 την 63χρονη γειτόνισσά του στη Λυγαριά Λαμίας και πήγε για... φραπέ σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό!

Ο δράστης -που, όπως έγινε αργότερα γνωστό, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- ήταν σε κατάσταση μέθης όταν διαπληκτίστηκε με την άτυχη και τη μαχαίρωσε στην κοιλιά, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και στον σύζυγό της ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της πρώην προέδρου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης!

Αμέσως μετά, κρατώντας ακόμα το ματωμένο μαχαίρι στα χέρια, πήγε στο καφενείο του χωριού όπου ζήτησε να του φτιάξουν έναν φραπέ για τον δρόμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Μαχητές ή Διάσημοι πήραν την πρώτη νίκη; (Video)

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, ο δολοφόνος είχε εντοπιστεί σε μια αποθήκη όπου κρυβόταν. Στο μεταξύ, η άτυχη 63χρονη πάλεψε επί 35 μέρες να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατική του νοσοκομείου Λαμίας, όμως υπέκυψε στο βαρύ τραύμα που είχε υποστεί.

Ο 44χρονος είχε ζητήσει συγνώμη από την οικογένειά της και στην δίκη επικαλέστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το δικαστήριο τον καταδίκασε για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά και διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share