Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη και αποτροπιασμός στο Περιστέρι: Ληστές βίαζαν επί 12 ώρες μία 46χρονη!

12 Μαρτίου 2018 14:50
Φρίκη και αποτροπιασμός στο Περιστέρι: Ληστές βίαζαν επί 12 ώρες μία 46χρονη!

Στη σύλληψη του 25χρονου άνδρα, που περίπου έναν χρόνο πριν είχε εισβάλει σε σπίτι στο Περιστέρι και είχε βιάσει μαζί με το συνεργό του τη 46χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας, προχώρησε η αστυνομία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και την κόρη της και τις κρατούσαν ομήρους για 12 ολόκληρες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε το Survivor χωρίς δυνατό ανταγωνισμό; Κέρδισε ή έχασε νούμερα;

Μάλιστα, φρίκη προκαλούν τα στοιχεία ότι για όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι δύο άνδρες βίαζαν διαδοχικά τη 46χρονη γυναίκα.

Ο 25χρονος συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές

Οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου! (videos)

Μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα ο οποίος οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share