Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει: Πρώην αστυνομικός σκότωσε με καραμπίνα τη σύζυγό του!

9 Μαρτίου 2018 11:07
Νέα οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει: Πρώην αστυνομικός σκότωσε με καραμπίνα τη σύζυγό του!

Οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κέρκυρα, όταν πρώην αστυνομικός, που αποστρατεύτηκε προ πολλών ετών από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, σκότωσε, με καραμπίνα τη σύζυγό του.

Αναλυτικότερα, το γεγονός συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, στο σπίτι τους, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «ξεσκίσει» το Μουρούτσο για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες της ομάδας «Μουρούτσο χέστηκε η Λάουρα για το τι κάνεις ,την παρηγορεί ο Κοκκινάκης.»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρώην αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα με την καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην αστυνομικός -περίπου 60 ετών- μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, οδήγησε στα ίχνη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η Γωγώ «εξολόθρευσε» το σχέδιο του Τζώρτζη να εξοντώσει την αντίπαλη ομάδα με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του. Αυτή τη στιγμή, ο πρώην αστυνομικός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share