Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακό έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο: Από την Καθαρά Δευτέρα ήταν νεκρά τα δύο αδέλφια μέσα στο σπίτι! (video)

22 Φεβρουαρίου 2018 13:40
Οικογενειακό έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο: Από την Καθαρά Δευτέρα ήταν νεκρά τα δύο αδέλφια μέσα στο σπίτι! (video)

Για δύο αγαπημένα αδέλφια που δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα μιλούν οι γείτονες του 66χρονου, ο οποίος μαχαίρωσε την 62χρονη αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε στον Άγιο Δημήτριο.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», από την Καθαρά Δευτέρα είχαν να τους δουν στη γειτονιά, γεγονός που τους έκανε να ανησυχήσουν.


«Κάποιοι γείτονες είδαν ότι από την Καθαρά Δευτέρα ήταν ανοιχτά τα φώτα στο σπίτι και ανησύχησαν. Τους έπαιρναν στο σταθερό και στα δύο κινητά και δεν απαντούσαν, οπότε φοβήθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Ειδοποίησαν κλειδαρά, ο οποίος παραβίασε την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στα δύο πτώματα που ήταν το ένα δίπλα στο άλλο, ενώ βρέθηκε κι ένα σημείωμα», είπε μία γειτόνισσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός για τον θάνατο της Σταυρούλας Φρεμεντίτη! Το μήνυμα στην αδελφή της που σοκάρει (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 66χρονος πριν λίγους μήνες είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς και φοβόταν ότι θα πεθάνει. Ανησυχώντας μάλιστα ότι θα αφήσει μόνη την αδελφή του αποφάσισε να τη σκοτώσει και να αυτοκτονήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Δεκτό το αίτημα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! (video)

Στο ιδιόχειρο μάλιστα σημείωμα που άφησε, φέρεται να ζητά συγχώρεση από το Θεό για την πράξη του, ενώ ανέφερε ότι κανείς δεν τον βοήθησε μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και αυτό τον κούρασε.

Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι ο δράστης και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share