Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Αυτή είναι η μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη της!

31 Ιανουαρίου 2018 15:06
Φρίκη: Αυτή είναι η μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη της!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η δολοφονία 37χρονης από την ίδια της τη μητέρα.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ η 66χρονη αλυσόδεσε την κόρη της και την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου με αποτέλεσμα η 37χρονη Ιρίνα Μοσκβιτίνα να υποκύψει στα τραύματά της σε νοσοκομείο της Μόσχας, στο οποίο μεταφέρθηκε.

Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της βρέθηκαν χειροπέδες, μπαστούνια και ίχνη αίματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 1: Πλακώθηκαν συμπαίκτες και καλοί φίλοι! Το unfollow, ο "δεσμός" και ο καυγάς που δεν έμαθε κανείς!

Η 66χρονη μητέρα φέρεται να αλυσόδεσε την κόρη της, ώστε να μην την αφήσει να βγει από το σπίτι και μετά την χτύπησε μέχρι θανάτου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η 37χρονη ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και επειδή η οικογένειά της δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη διαδικασία απεξάρτησής της την κρατούσαν αλυσοδεμένη.

Η Ιρίνα είχε μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας της μετά από καυγά που είχε με τον σύζυγό της, ενώ γείτονες κατέθεσαν ότι η μητέρα της φερόταν άσχημα, κατηγορώντας για άσεμνη συμπεριφορά.

«Η Irina μου είπε ότι μάλωσε με τον σύζυγό της και πήγε να ζήσει με τη μητέρα της. Η μητέρα της τη μισούσε. Δεν ήθελε ποτέ την Irina. Δεν ήθελε να τη γεννήσει» δήλωσε φίλη της 37χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο: Σοκάρει η "ταυτότητα" του αυτόχειρα που πήδηξε από το Blue Star Naxos!

«Της φώναζε πάντα και την κατηγορούσε πως έκανε άστατη ζωή. Αλλά η Irina δεν έβγαινε ποτέ έξω. Την περασμένη εβδομάδα της είπα να μείνει σε μένα. Αρνήθηκε και μου είπε πως θα τη σκότωνε η μητέρα της», συνέχισε.

Σύμφωνα με ειδική ερευνήτρια που ασχολείται με την υπόθεση, η 37χρονη είχε σημάδια γύρω από τους καρπούς της και μελανιές στο κεφάλι της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share