Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Το χειρόγραφο σχεδιάγραμμα που ρίχνει φως στο μυστήριο!

10 Ιανουαρίου 2018 11:57
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Το χειρόγραφο σχεδιάγραμμα που ρίχνει φως στο μυστήριο!

Στο φως της δημοσιότητας το χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του τόπου του εγκλήματος που παρέδωσε στις Αρχές ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.

Ήταν 15 Δεκεμβρίου όταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης, έγραψε μια… «έκκληση» 38 σελίδων στον ανακριτή, στην οποία αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος».

Λέγοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να αλλάξει κατάστημα κράτησης και να μείνει ζωντανός, γιατί ήθελε να μιλήσει για τον «αρχηγό της μαφίας της Ευελπίδων και της Λουκάρεως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Τούνη: Το s*x tape, οι γυμνές φωτογραφίες, το απαγορευμένο και κλεμμένο υλικό!

Επτά ημέρες αργότερα ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

Σε μία χειμαρρώδη απολογία, «φωτογράφισε» ως ηθικούς αυτουργούς δύο δικηγόρους, το αποκαλούμενο «αφεντικό» και τον «Χάρη», ενώ παρέδωσε στις Αρχές και χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του τόπου του εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας που έσφαξε μια άστεγη έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου! (photos)

pentapostagma.grα

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share