Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτό έγκλημα: Σκότωσαν ζευγάρι γυναικών με τα παιδιά τους! (video)

28 Δεκεμβρίου 2017 13:41
Φρικτό έγκλημα: Σκότωσαν ζευγάρι γυναικών με τα παιδιά τους! (video)

Πραγματική σφαγή σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Άγνωστος ή άγνωστοι δολοφόνησαν άγρια ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών και τα παιδιά τους.

Το άγριο φονικό έγινε στο προάστιο Τρόι. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, επρόκειτο για δύο γυναίκες, ηλικίας 36 και 22 ετών, και τα βιολογικά παιδιά της 36χρονης, ένα αγόρι έντεκα ετών και ένα κοριτσάκι μόλις πέντε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτηματικά για το ατύχημα του Κ. Αγγελίδη: Η κατάθεση του οδηγού λεωφορείου και η αμφιβολία της αστυνομίας! Τι υποψιάζονται;

Όλοι τους βρέθηκαν νεκροί μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα που έμεναν στα βόρεια της πολιτείας.

«Μετά από 42 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, μπορώ να πω ότι δεν έχω δει αγριότητα όπως αυτή εδώ, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τρόι Τζέιμς Τεντέσκο και συμπλήρωσε: «Μόνο ένας άγριος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο», χωρίς πάντως να περιγράψει τη σκηνή της τετραπλής δολοφονίας ή την κατάσταση που βρέθηκαν τα θύματα.

Παράλληλα η αστυνομία δηλώνει πως οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι, χωρίς κανείς να θεωρείται ύποπτος, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον τυχόν γνωρίζει κάτι να το πει στις αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Η απόφαση της κυβέρνησης για τα τέλη κυκλοφορίας που θα αγανακτήσει όλους τους ιδιοκτήτες ΙΧ! Για πρώτη φορά στα χρονικά...

«Η ωμή, τρομακτική φύση του εγκλήματος υπονοεί πως πρόκειται για κάποιον τουλάχιστον ψυχοπαθή», πρόσθεσε ο Τεντέσκο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share