Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Η τελευταία πράξη του δράμου! Η κοινή κηδεία για τα δύο μικρά αγγελούδια!

28 Νοεμβρίου 2017 08:50
Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Η τελευταία πράξη του δράμου! Η κοινή κηδεία για τα δύο μικρά αγγελούδια!

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κηδεία των δύο δίδυμων αδελφών που έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Σμύρνη, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του.

Η μητέρα τους που είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, οι παππούδες τους και οι υπόλοιποι συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στο Κοιμητήριο της Νέα Σμύρνης, γράφοντας έτσι την τελευταία πράξη αυτής της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα από τον ιατροδικαστή: "Δεν δολοφονήθηκε ο φοιτητής αλλά..."

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο πατέρας και τα δύο οχτάχρονα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από εισπνοή καπνού, λόγω της φωτιάς.

Όπως αναφέρει η έκθεση το σώμα του πατέρα ήταν μαυρισμένο, ενώ τα παιδιά είχαν μόνο μαύρες παλάμες όταν εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα του δωματίου, κάτι που κάνει τις αρχές να εκτιμούν ότι τα δύο αδελφάκια προσπάθησαν να βγουν από το δωμάτιο, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού ο πατέρας τους είχε κλειδώσει την πόρτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Bon Viveur της Μυκόνου και ο ιδιοκτήτης σκαφών στο Πόρτο Ράφτη: Tο αλβανικό καρτέλ του χασίς και το «big boss» στο κύκλωμα των ναρκωτικών!

Φίλοι της οικογένειας της μητέρας, μιλούν για έναν σκληρό άνθρωπο που κακοποιούσε τη μητέρα των παιδιών, έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό και πολλές φορές απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στους γονείς της.

Κανείς δεν φανταζόταν όμως ότι ο 40χρονος θα έκανε το αδιανόητο και θα σκότωνε τα ίδια του τα παιδιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει κακό στα δύο αγγελούδια του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share