Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα: Αυτή είναι η γυναίκα που εξαφανίστηκε στην υπόθεση της μικρής Άννυ! Δολοφονήθηκε;

22 Νοεμβρίου 2017 14:21
Αποκάλυψη - βόμβα: Αυτή είναι η γυναίκα που εξαφανίστηκε στην υπόθεση της μικρής Άννυ! Δολοφονήθηκε;

Εξαφανισμένη εδώ και δυο μήνες είναι η γιαγιά της μικρής Άννυ που δολοφονήθηκε άγρια πριν δύο χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα, Σάββα.

Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ο πατέρας της μικρής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σκότωσε την 2,5 ετών κόρη του, την τεμάχισε και εν συνεχεία σκόρπισε την τεμαχισμένη της σορό σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί ποτέ.

Ο πατέρας της μικρής βρίσκεται τώρα στη φυλακή, καταδικασμένος για την εγκληματική ενέργειά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για την Ελένη Μενεγάκη! Έπεσε θύμα...

Η μητέρα του, μια γυναίκα με ξανθά μαλλιά που την περίοδο πριν αλλά και μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος εμφανιζόταν συχνά στις τηλεοπτικές οθόνες, όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του Σάββα, Παναγιώτης Χρυσικάκης, έχει εξαφανιστεί, με τον φυλακισμένο να εκφράζει φόβους για την ίδια της την ζωή.

Ο συνήγορος του δολοφόνου έχει καταγγείλει στη ΓΑΔΑ την εξαφάνιση, ενώ μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα, είπε ότι η μητέρα του Σάββα δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δυο μήνες, ότι έφυγε από το σπίτι όπου έμενε παλιά γιατί είχε δεχτεί επιθέσεις όσο η υπόθεση ήταν σε εξέλιξη και ακόμη ότι δεν απαντά στα τηλέφωνά της και ότι είχε κλονιστεί η ψυχική της υγεία με τον θάνατο της μικρής Άννυ και την καταδίκη του γιου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άση Μπήλιου: Ο Ποσειδώνας γυρίζει ορθόδρομος στους Ιχθύες σήμερα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share