Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

12 Νοεμβρίου 2017 13:21
Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

Σε ποιον ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη;

Ο Κωνσταντίνος Βαβούρης είχε εξαφανιστεί 1η Νοεμβρίου από την περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τραγική ήταν η κατάληξη στην εξαφάνιση του μαθηματικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

Στον μαθηματικό Κωνσταντίνο Βαβούρη που είχε εξαφανιστεί την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης, και για τον οποίον, μάλιστα, είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στις 6 Νοεμβρίου αλυσοδεμένο σε αυλάκι κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.

Μάλιστα με την εξαφάνιση του άνδρα είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη, τόσο μέσα από την εκπομπή της όσο και από το προσωπικό της site anikolouli.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός ήταν ντυμένη με παντελόνι τζιν μπλε σκούρο και πουκάμισο μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκλειστικό: Παραμένει ή όχι ο Μάνος Πίντζης! Η απάντηση μ' ένα κλικ!

Η εξαφάνιση και η αυτοκτονία (;)

Ο μαθηματικός Κωνσταντίνος Βαβούρης έφυγε την πρώτη Νοεμβρίου από το σπίτι του στην περιοχή Χαριλάου προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό του τηλέφωνο κι άλλα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στο σπίτι του.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, είχε προκύψει το συμπέρασμα πως ο Κωνσταντίνος Βαβούρης έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Άντα Λεούση!

Η νεκροψια νεκροτομή δεν είχε δείξει θανατηφόρες κακώσεις στο άψυχο κορμί του άντρα, ενώ η ιατροδικαστής μιλώντας στα ΜΜΕ είχε πει ότι πρόκειται πιθανότατα για αυτοκτονία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής την 06-11-2017, ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share