Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο φρικτό έγκλημα πάθους: Τον χώρισε και την σκότωσε με τον πιο βάναυσο τρόπο!

28 Οκτωβρίου 2017 11:55
Νέο φρικτό έγκλημα πάθους: Τον χώρισε και την σκότωσε με τον πιο βάναυσο τρόπο!

Ο 22χρονος Τζέγκορζ Κόζιεκ μαχαίρωσε 25 φορές την 20χρονη πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Τσβίλουκ, και την άφησε να αιμορραγεί σε τουαλέτα του Λονδίνου.

Το περιστατικό συνέβη, αφού η φοιτήτρια χώρισε μαζί του και άρχισε να βγαίνει ραντεβού με ένα άλλο άτομο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads αποκλειστικό: Αυτόν τον παίκτη διώχνει η κλίκα της "Φωτιάς" από την ομάδα των ανδρών! Απίστευτο ξεκατίνιασμα

Η 42χρονη ξαδέρφη του Κόζιεκ και το αγόρι της κόρης της προσπάθησαν να βοηθήσουν την 20χρονη φοιτήτρια, αλλά μετά έστρεψε το μαχαίρι εναντίον τους. Όταν ο Κόζιεκ έφυγε από το σημείο, τότε εκείνοι έτρεξαν στο κοντινότερο νοσοκομείο. Εκείνοι επέζησαν, αλλά η άτυχη 20χρονη από την Πολωνία βρέθηκε νεκρή στο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στην κυβέρνηση!

Η 20χρονη γνώρισε τον Κόζιεκ, έναν Πολωνό υπάλληλο, τα Χριστούγεννα του 2014 στο διαμέρισμα όπου δολοφονήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ακούστηκε ότι ο Κόζιεκ τη συναντούσε αρκετά συχνά μέχρι τον Απρίλιο του 2017, όταν χώρισαν γιατί η φοιτήτρια δεν άντεξε τους μεθυσμένους τσακωμούς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Νεκροταφείο: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας! Το προφίλ του που ανατρέπει τα δεδομένα (video)

Ο 22χρονος Πολωνός ικέτεψε την φοιτήτρια για να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη σύντομα προχώρησε παρακάτω στη ζωή της αρχίζοντας ραντεβού με τον οικοδόμο Κάρολ Γκολ.

Ο Κόζιεκ ομολόγησε το έγκλημά του, αμέσως μετά τη σύλληψή του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share