Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

To στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης ερευνά εξονυχιστικά η αστυνομία

22 Οκτωβρίου 2017 19:36
To στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης ερευνά εξονυχιστικά η αστυνομία

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά το στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο πατέρας της Δώρας την ανάγκαζε να..." - Τρομερή αποκάλυψη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου.

Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», δήλωσε αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Όλοι είναι ύποπτοι λέει η ΕΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Φουρτούνες στα ερωτικά για 3 συγκεκριμένα ζώδια! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (23-29/10)

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί το κίνητρο πίσω από το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν έχει εντοπιστεί το κίνητρο πίσω από τη φρικτή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένας από το κάδρο των υπόπτων ούτε να διαγραφεί κανένα ενδεχόμενο. Τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι πρώτον ότι η άτυχη Δώρα γνώριζε τον δολοφόνο και δεύτερον να βρέθηκε αντιμέτωπη με επικίνδυνο κακοποιό. Η 32χρονη δηλαδή να βρέθηκε τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο και να έπεσε θύμα κάποιου μανιακού ή κάπoιου ληστή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share