Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 17χρονης Μαρίνας!

22 Οκτωβρίου 2017 09:55
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 17χρονης Μαρίνας!

Θα μπορούσε να είναι η Φραγκογιάννού στη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη. Η Άσπα όμως δεν έζησε μια βασανισμένη ζωή. Είχε μια σπουδαία καριέρα, δεν ήταν φτωχή, ο σύζυγός της την υπεραγαπούσε και είχαν μια πανέμορφη κόρη που λάτρευε. Τι την έσπρωξε να κατακρεουργήσει την 17χρονη Μαρίνα και να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της;

Όλα συνέβησαν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο τραγικός 53χρονος πατέρας, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού, άκουσε καυγά ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη.

Όταν επιχείρησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει μέσα. Όταν ο 53χρονος κατάφερε να βγει από το υπόγειο, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές τη μητέρα και σύζυγός και την κόρη τους στον κήπο του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ανατριχιαστική ανάρτηση της αδερφής της 32χρονης: «Αγαπημένε μου άγγελε σε χρέωσε ο «πατέρας» και…»

Μια εβδομάδα μετά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ψυχολογικά διαταραγμένη μάνα κατέσφαξε με 34 μαχαιριές την 17χρονη κορούλα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα για πρώτη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας το προσωπάκι της 17χρονης αδικοχαμένης Μαρίνας.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Φουρτούνες στα ερωτικά για 3 συγκεκριμένα ζώδια! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (23-29/10)

Πηγή: Youweekly.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share