Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ του πατέρα της 32χρονης Δώρας: «Ίσως πήρα κούρσα τον δολοφόνο της κόρης μου... » (Video)

21 Οκτωβρίου 2017 20:43
Αποκάλυψη σοκ του πατέρα της 32χρονης Δώρας: «Ίσως πήρα κούρσα τον δολοφόνο της κόρης μου... » (Video)

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με που βρισκόταν και τι έκανε τη στιγμή της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη το βράδυ της Τέταρτης έκανε ο πατέρας της σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha.

Ο πατέρας της εφοριακού επανέλαβε πως τη στιγμή που η κόρη του έπεφτε νεκρή από τις 14 μαχαιριές του δράστη εκείνος βρισκόταν έξω από το Β΄ νεκροταφείο όμως για πρώτη φορά αποκάλυψε πως λίγη ώρα μετά επιβίβασε στο ταξί του έναν άνδρα που σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν "νορμάλ".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα από την θεία της 32χρονης: "Ο αδελφός μου χρωστούσε παντού! Ο δολοφόνος μπορεί να είναι..."

"Πήρα έξω από το νεκροταφείο έναν τύπο γύρω στα 30-35, ήταν αλαφιασμένος. Δεν ξέρω εάν είχε σχέση ο άνθρωπος αλλά μπήκε μέσα στο αμάξι και δεν μου φάνηκε νορμάλ" υποστήριξε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει καταθέσει στις αρχές.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη αναφέρει πως ο άνδρας κατά τη διάρκεια της διαδρομής με προορισμό το κέντρο της Αθήνας δεν μιλούσε και φαινόταν σκεπτικός ενώ συμπληρώνει "αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι μήπως ήταν αυτός που μου είχε σκοτώσει το παιδί και εγώ τον πήρα κούρσα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Η ανάρτηση της 32χρονης Δώρας πριν 1,5 μήνα στο facebook που δείχνει τον δολοφόνο της!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share