Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα από την θεία της 32χρονης: "Ο αδελφός μου χρωστούσε παντού! Ο δολοφόνος μπορεί να είναι..."

21 Οκτωβρίου 2017 19:48
Αποκάλυψη βόμβα από την θεία της 32χρονης:

Ξέσπασε η θεία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, η οποία σε συνέντευξή της έφερε στο προσκήνιο ένα νέο σενάριο για το κίνητρο πίσω από την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

Οπως δήλωσε θεία της άτυχης κοπέλας, αδελφή του πατέρα της, όταν έμαθε για τη δολοφονία της ανιψιάς της σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του πατέρα της.

«Στο μυαλό μου σκέφτηκε ότι καθάρισε το παιδί κάποιος από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η γυναίκα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σύμπτωση στην δολοφονία της 32χρονης Δώρας με εκείνη της Αγραφιώτου που ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

Την ίδια ώρα, η γυναίκα δήλωσε ότι η Δώρα δεχόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση από τον πατέρα της, που της ζητούσε λεφτά.

Η θεία της εφοριακού αποκάλυψε, επίσης, ότι ο Κώστας Ζέμπερης έπαιξε πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο «για να γίνει πλούσιος» και τελικά τα έχασε όλα.

«Ενοχλούσε τα παιδιά του» συμπλήρωσε η ίδια, τονίζοντας παράλληλα ότι ο αδελφός της ζητούσε από τη Δώρα να βγάζει δάνεια και να του δίνει τα χρήματα.

«Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι».

Οπως και φίλοι και συνεργάτες της 32χρονης εφοριακού, έτσι και η θεία της έκανε λόγο για ένα κορίτσι με αξίες και καλό χαρακτήρα.

Δεν έκρυψε, επίσης, ότι υποπτεύτηκε και πρώην σύντροφο της κοπέλας, που φέρεται να την ζήλευε παθολογικά.

«Ζήλευε που πήγαινε στον τάφο του φίλου της» είπε η γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Η ανάρτηση της 32χρονης Δώρας πριν 1,5 μήνα στο facebook που δείχνει τον δολοφόνο της!

Ο Κώστας Ζέμπερης, μιλώντας επίσης στον Alpha, απάντησε ότι καταστράφηκε οικονομικά όταν αρρώστησε ένα από τα παιδιά του.

Ισχυρίζεται ότι βρέθηκε τυχαία έξω από το νεκροταφείο

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 32χρονης αποκάλυψε ότι περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας του παιδιού του, κάνοντας λόγο για τραγική ειρωνεία.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα ότι στο ταξί του επιβιβάστηκε ένας άντρας περίπου 35 ετών και ύψους 1,75μ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share