Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εικόνες από την κηδεία της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β Νεκροταφείο!

20 Οκτωβρίου 2017 14:18
Εικόνες από την κηδεία της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β Νεκροταφείο!

Στις 3 το μεσημέρι, στο ίδιο νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, θα γίνει η κηδεία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

Ηδη στο νεκροταφείο έφθασαν τα πρώτα στεφάνια. Ανάμεσα σε αυτά, στεφάνια συναδέλφων της από τη ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν, αλλά και της οικογένειας Καυκιά, της οικογένειας του 33χρονου, δηλαδή, το μνήμα του οποίου η Δώρα επισκεπτόταν καθημερινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Η άτυχη γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης είχε πάει να ανάψει το καντήλι του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο. Εκεί δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και αν και προσπάθησε να γλιτώσει από τον δράστη, δεν τα κατάφερε. Ενδεικτικό στοιχείο μάλιστα του μένους του δράστη είναι ότι της κατάφερε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share