Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Νεκροταφείο: Ανείπωτος πόνος στους γονείς και τα τρία αδέλφια της 32χρονης!

20 Οκτωβρίου 2017 10:26
Έγκλημα στο Νεκροταφείο: Ανείπωτος πόνος στους γονείς και τα τρία αδέλφια της 32χρονης!

Εκεί που ο θάνατος βασιλεύει, είχε στήσει καρτέρι ο Χάρος στην 32χρονη Δώρα Ζέμπερη την οποία πήρε κοντά του με 14 μαχαιριές από χέρι αγνώστου. Εκεί στο Β' νεκροταφείο, που η άτυχη εφοριακός πήγαινε για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη φίλου της, σήμερα το μεσημέρι θα ανάψει και το δικό της κερί.

Λίγα μέτρα μακριά από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Καυκιά ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο, σε εργατικό δυστύχημα, θα μπει το φέρετρο της Δώρας, που έφυγε κι αυτή τόσο πρόωρα από τη ζωή, μόλις στα 32 της χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απίστευτο θέαμα: Σήμερα το βράδυ σηκώστε όλοι το κεφάλι σας στον ουρανό! Δεν θα έχετε ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο!

Ήδη από νωρίς το πρωί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Δώρας βρίσκονται στο διαμέρισμα στο Γαλάτσι, εκεί που έμενε μαζί με τα τρία αγαπημένα της αδέρφια, την μητέρα και τον πατριό της, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Από χθες, όταν συνέβη η δολοφονία οι κραυγές απόγνωσης της μάνας και των αδερφών της πάγωσαν τη μικρή γειτονιά στην περιοχή του Γαλατσίου. Οργή, θυμός και πόνος είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα της οικογένειας της άτυχης Δώρας που αναζητά το δολοφόνο της, αλλά και την παραδειγματική του τιμωρία.

Η οικογένειά της μιλά για προμελετημένο φόνο λόγω της δουλειάς που έκανε και των υποθέσεων που χειριζόταν. Το μόνο που ζητούν είναι Δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Η άτυχη εφοριακός είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες. Φέτος, αποφάσισε να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό. Όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για αυτή την κοπέλα που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Η Αφροδίτη στο Ζυγό επιθυμεί οι ψυχές να φλερτάρουν by MagicF'Ariel..

«Ήταν αδερφή, μάνα και πατέρας για εμάς» ψιθυρίζουν κλαίγοντας τα αδέρφια της τα οποία η Δώρα ως μεγαλύτερη τα πρόσεχε και τα μεγάλωσε με πολύ φροντίδα όταν η μητέρα τους έλειπε από το σπίτι για δουλειά. Με το μισθό της συντηρούσε όλη την οικογένεια και βοηθούσε τη μητέρα της η οποία δούλευε ως καθαρίστρια και τα λεφτά ήταν λίγα .

Δεκάδες είναι και τα μηνύματα φίλων και συγγενών στο facebook της άτυχης 32χρονης ενώ δεν λείπουν και άγνωστα άτομα που απλά έμαθαν για τη δολοφονία της και θέλησαν να της ευχηθούν καλό παράδεισο .

Κοριτσάκι μου γλυκό ξαδερφούλα μου έφυγες από την ζωή τόσο άδικα και σκληρά θα σε θυμόμαστε πάντα θα είσαι ο δικός μας άγγελος στον ουρανό καλό παράδεισο.

Δεν υπάρχουν λόγια !!!!!!!!!
Αυτό το τραγικό τέλος ....... κρίμα ...... Καλό παράδεισο στον κήπο τού Άγγελου .........

Καλό παράδεισο Θεοδώρα...Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα αυτό το τέρας...Υπάρχει Θεία Δίκη...Κουράγιο κ συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Πόσο κρίμα κι άδικο! Καλό παράδεισο στο κορίτσι και κουράγιο στην οικογένεια. Ο σταυρός που έχουν να σηκώσουν, πολύ βαρύς. Μακάρι να βρεθεί αυτός που το έκανε και να πληρώσει. Άνθρωπο δεν θα το πω γιατί δεν είναι. Μάλλον τέρας.

Αν και δεν σε ήξερα ! Εύχομαι να βρεθεί το κτήνος ! Καλό Παράδεισο Κοπελάρα μου ! Να προσέχεις εκεί ψηλά τους δικούς σου ανθρώπους ! Τραγικό να σε βρει κάτι τέτοιο! Να ναι ελαφρύ το χώμα σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads… Η εξάντληση και η αλλαγή γνώμης! Αποκλειστικό

Η άτυχη Δώρα σε παλαιότερες φωτογραφίες της

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share