Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Β' Νεκροταφείο: Σοκάρει ο πατέρας της 32χρονης: “Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα σκοτώσω τον δολοφόνο”

19 Οκτωβρίου 2017 09:42
Δολοφονία στο Β' Νεκροταφείο: Σοκάρει ο πατέρας της 32χρονης: “Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα σκοτώσω τον δολοφόνο”

Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έγινε το κακό, είπε ο άτυχος άνδρας. “Μέρα μεσημέρι να σκοτώσουν το κορίτσι;” αναρωτήθηκε και σημείωσε πως το έγκλημα έγινε απόγευμα, κοντά στις έξι “δίπλα σε βενζινάδικο και κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου”.

Ξέσπασε ο άτυχος άνδρας λέγοντας “ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το Twitter ξεφτιλίζει και διώχνει την Μαντώ Γαστεράτου: "Ρόδα είναι και γυρίζει"!

Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του ο πατέρας της 32χρονης λέγοντας πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και όχι για έναν επαγγελματία δολοφόνο και πάλι η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες.

Όπως είπε ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν η κόρη του, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και της εργασίας της στο ΣΔΟΕ δεχόταν κάποιες απειλές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Ο Μουζουράκης γύρισε την καρέκλα πριν καν αρχίσει να τραγουδάει η καλλονή παίκτρια! Έμεινε άφωνος από την ομορφιά της (video)

“Αν το γνώριζα δεν θα είχα χάσει το παιδί μου” είπε χαρακτηριστικά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share