Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Σ' αυτό το σημείο έσφαξε την κόρη της η μητέρα από το Μαρκόπουλο! Φωτογραφία - ντοκουμέντο

17 Οκτωβρίου 2017 11:05
Αποκάλυψη: Σ' αυτό το σημείο έσφαξε την κόρη της η μητέρα από το Μαρκόπουλο! Φωτογραφία - ντοκουμέντο

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις ημέρες αλλά το πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα στο Μαρκόπουλο συνεχίζει να συγκλονίζει!

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο "φως" είναι συνεχείς και τα ερωτηματικά πολλά! Σήμερα πέφτει και η αυλαία στο όλο δράμα με τον τραγικό πατέρα να κηδεύει σύζυγο και κόρη στο νεκροταφείο του Μαρκοπούλου στις 15:00 το μεσημέρι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΕΔΩ": Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η νέα εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Σίγουρα πρόκειται για ένα έγκλημα που θα μείνει στα χρονικά! Δεν πρόκειται να ξεχαστεί όσα χρόνια και αν περάσουν! Άλλωστε δεν σφάζει συχνά μια μητέρα την κόρη της και μάλιστα χωρίς να έχει υπάρξει κάποιος τσακωμός!

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν! Η μητέρα φέρεται να επιτέθηκε στην κόρη της μέσα στο δωμάτιο της, η οποία για να γλιτώσει έπεσε από το μπαλκόνι και κατέληξε στο σημείο που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και συγκεκριμένα στο γκαράζ της μονοκατοικίας! Εκεί πρόλαβε και κατέβηκε η μητέρα της, η οποίο την στρίμωξε και την δολοφόνησε! Έπειτα έβαλε και εκείνη τέλος στην ζωή της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/10) από την Άντα Λεούση!

Όπως διακρίνεται στην φωτογραφία, το σημείο ήταν στενό με αποτέλεσμα η άτυχη 17χρονη Μαρίνα να μην μπορέσει να διαφύγει από την μητέρα της!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share