Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η μητέρα είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει την 17χρονη από την Παρασκευή!

16 Οκτωβρίου 2017 14:43
Απίστευτη αποκάλυψη για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η μητέρα είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει την 17χρονη από την Παρασκευή!

Τα όσα έζησε το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια στην κατάθεσή του ο τραγικός πατέρας από το Μαρκόπουλο.

Όπως ανέφερε είχε κατέβει στο λεβητοστάσιο, για να καθαρίσει το μηχανισμό της πισίνας και να τον θέσει σε λειτουργία. Τότε, η σύζυγός του βρήκε την ευκαιρία να τον κλειδώσει στο υπόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να καλέσει σε βοήθεια την κόρη και τους γείτονές του. Ανέφερε, μάλιστα, ότι άκουγε τις φωνές της κόρης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου! (video)

Τελικά, κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα του λεβητοστασίου με εργαλεία, που υπήρχαν στο χώρο και βγαίνοντας έτρεξε προς του σπίτι του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρήκε κηλίδες αίματος στο ισόγειο, αλλά η κεντρική πόρτα του σπιτιού και τα παράθυρα ήταν κλειστά.

Έτρεξε αμέσως στον πρώτο όροφο, όπου επίσης εντόπισε αίματα, σε πολλά σημεία, χωρίς όμως να εντοπίσει την κόρη και τη σύζυγό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ο "κορίτσαρος" έπαιξε σε ρόλο πασίγνωστης ελληνικής σειράς ως πιτσιρίκα! (photos)

Αμέσως βγήκε έξω από το σπίτι, ζητώντας βοήθεια από έναν γείτονα, ενώ επιστρέφοντας αντίκρυσε την κόρη και τη γυναίκα του πίσω από τις γκαραζόπορτες, χωρίς σφυγμό.

Δύο περιστατικά, από αυτά που ανέφερε ο πατέρας είναι που προκαλούν εντύπωση. Το πρώτο είναι ότι μία μέρα πριν από την τραγωδία, η κόρη του του είχε πει ότι η μητέρα της την ανέβασε σε ύψος και την έπιασε από τα πόδια, δίνοντάς της την εντύπωση ότι ήθελε να την πετάξει στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μυστήριο με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι περίεργο είδαμε σήμερα στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας;

Το άλλο ότι, σύμφωνα με την κατάθεση το πατέρα, είχε ο ίδιος δει δύο φορές τη γυναίκα του να αδειάζει στον νεροχύτη ένα περίεργο υγρό, κίνηση που έκανε όταν κατάλαβε ότι την βλέπει ο άνδρας της.

Η μητέρα είχε επισκεφθεί ψυχίατρο, ο οποίος της είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή.

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 17χρονη θα παιχτεί αύριο, στο Κοιμητήριο του Μαρκόπουλου, όπου στις 15:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share