Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μαμά, μαμά, μαμααααά..." - Σοκάρει ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας από την τραγωδία στο Μαρκόπουλο! Τα ουρλιαχτά της 17χρονης

16 Οκτωβρίου 2017 09:25

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο. Μαρτυρίες στο STAR αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για το φονικό.

Μια νέα μαρτυρία στο STAR αποκαλύπτει τις στιγμές φρίκης που εκτυλίχθηκαν στην μονοκατοικία της οδού Δημοκρατίας.

«Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα “μαμά, μαμά, μαμααααά παρατεταμένο τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι, εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους "Την μητέρα την άκουσα μόνο να βογκάει να αγκομαχάει, ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε "Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα σαν τοίχος Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μυστήριο με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι περίεργο είδαμε σήμερα στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 17χρονη για να γλιτώσει από τις μαχαιριές της μητέρας της φαίνεται να πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και να έπεσε σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Πρόσωπο κλειδί σε αυτήν την ανατριχιαστική υπόθεση είναι ο πατέρας, τον οποίο είχε κλειδώσει η μάνα μέσα στη αποθήκη.

Ο 53χρονος σοκαρισμένος φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι λίγες ώρες πριν το φονικό η σύζυγός του έλεγε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα πεθάνουμε..." - Σοκάρουν τα τελευταία λόγια της τραγικής μητέρας πριν δολοφονήσει την κόρη της στο Μαρκόπουλο!

Tι έλεγε η μάνα

"Όλα είναι μάταια, εμείς θα πεθάνουμε. Τι θα απογίνει η κόρη μας ; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε".

Φίλη της οικογένειας αποκαλύπτει στο STAR ότι το τελευταίο διάστημα η μητέρα είχε κλειστεί στον εαυτό της, ενώ η ανησυχία για το μέλλον της 17χρονης Μαρίνας, της είχε γίνει εμμονή .

«Έλεγε φοβάμαι, σκέφτομαι αν φύγουμε από τη ζωή, είχε αγωνία για το μέλλον του παιδιού επειδή ήταν μοναχοκόρη. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτή η ανησυχία θα μετατραπεί σε κάτι άλλο. Είχαμε καιρό να την ακούσουμε, είχε απομακρυνθεί»

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων η άτυχη Μαρίνα είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να φύγει για το εξωτερικό δεν πρόλαβε όμως να πραγματοποιήσει τα όνειρα της καθώς έσβησε από τις φονικές μαχαιριές της ίδιας της της μητέρας. Μάλιστα το προηγούμενο βράδυ το παιδί είχε καλέσει τις φίλες της στο σπίτι

«Ήταν εδώ και έβλεπαν ταινία, τραγωδία , έχουμε τρελαθεί, δεν πιστεύεται αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το πιστέψω» δήλωσε η γειτόνισσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Με Σελήνη στον Παρθένο ξεκινάει η νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Συγκλονίζουν τα μηνύματα αποχαιρετισμού στο facebook

Φίλοι και συμμαθητές της άτυχης 17χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο θάνατο της.

1) «Ήταν η καλύτερη κοπέλα που έχω γνωρίσει. Μας λείπει ήδη.. Καλό ταξίδι»

2) «Τραγικό κ δυστυχώς τεράστια λάθη του περίγυρου, τα πληρώνουν αθώες ψυχές… Καλό παράδεισο κοριτσάκι μου».

Τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σπίτι έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη θα δώσουν κατάθεση του πατέρα και η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share