Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Οργή στο facebook για τον πατέρα της 17χρονης: "Την ζούσες σύζυγε της τρομάρας..."

15 Οκτωβρίου 2017 20:20
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Οργή στο facebook για τον πατέρα της 17χρονης:

Θρήνος στο Μαρκόπουλο Αττικής από την οικογενειακή τραγωδία! Φίλοι και συμμαθητές της άτυχης 17χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο θάνατο της!

Παιδί αγαπημένο από όλο τον κόσμο, η 17χρονή Μαρίνα, ήθελε να τελειώσει το σχολείο στο Γενικό Λύκειο Κορωπίου όπου πήγαινε και να έφευγε στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις σπουδές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Μεγάλη αποκάλυψη για την 17χρονη κοπέλα!

Την πρόλαβε όμως ο θάνατος, καθώς στα 17 της χρόνια, η ίδια της η μητέρα, της αφαίρεσε την ζωή, σκοτώνοντας την με ένα μαχαίρι.

Από το άκουσμα της είδησης και μετά, στο προφίλ της άτυχης μαθήτριας λυκείου, τα μηνύματα είναι ατέλειωτα, καθώς κανείς από τους οικείους της 17χρονης κοπέλας, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί.

«Ήταν η καλύτερη κοπέλα που έχω γνωρίσει. Μας λείπει ήδη.. Καλό ταξίδι» λέει μια φίλη της 17χρονης Μαρίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Δεν φαντάζεστε τι θα πουλάνε στα σούπερ μάρκετ από Δεκέμβριο για πρώτη φορά στα χρονικά!

Μια άλλη φίλη της άτυχης κοπέλας γράφει χαρακτηριστικά «Τραγικό κ δυστυχώς τεράστια λάθη του περίγυρου, τα πληρώνουν αθώες ψυχές… Καλό παράδεισο κοριτσάκι μου». Ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο πατέρας της άτυχης 17χρονης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ύποπτο το διπλό φονικό στο Μαρκόπουλο: Τι δεν κολλάει στην υπόθεση, που καταλήγει η Αστυνομία και ανατρέπει τα πάντα;

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share