Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Συμβόλαιο θανάτου η εκτέλεση του ζευγαριού! Αδίστακτοι κακοποιοί αναλάμβαναν συμβόλαια

12 Οκτωβρίου 2017 14:46
Έγκλημα στο Περιστέρι: Συμβόλαιο θανάτου η εκτέλεση του ζευγαριού! Αδίστακτοι κακοποιοί αναλάμβαναν συμβόλαια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι στυγνοί εγκληματίες που δολοφόνησαν το ζευγάρι στο Περιστέρι τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου που είχε διαταχθεί λόγω οικονομικών διαφορών.

Συμβόλαιο θανάτου

Οι δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα της οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία στο Περιστέρι μέσα στη νύχτα.

Είχαν πυροβολήσει το ζευγάρι. Η γυναίκα εξέπνευσε αμέσως, ενώ ο σύζυγός της έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα.

Την ώρα του διπλού φονικού η κόρη του ζευγαριού είχε καταφέρει να κρυφτεί, ενώ οι δράστες χτύπησαν με τη λαβή του όπλου τον 20χρονο γιο ο οποίος υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα μείνετε άφωνοι με την κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη! Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού του και θα καταλάβετε…

“Τα λεφτά”

Από την πρώτη στιγμή είχαν δημιουργηθεί μεγάλα ερωτήματα. Στο διαμέρισμα υπήρχαν 9.000 ευρώ, αλλά οι δράστες δεν τα είχαν αρπάξει. Είχαν περιοριστεί στο πορτοφόλι της γυναίκας.

Η κόρη του ζευγαριού ωστόσο τους άκουσε να ρωτούν στα αλβανικά “που είναι τα λεφτά”. Έτσι τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα.

Ποια λεφτά ζητούσαν οι δράστες και γιατί τα ζητούσαν από έναν άνθρωπο του μεροκάματου που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Οι γείτονες μάλιστα μιλούσαν για μια φιλήσυχη οικογένεια που δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση Πρωινό VS Κου Κου: Την έκανε σκόνη την Κατερίνα Καραβάτου η Φαίη Σκορδά!

“Εταιρεία θανάτου”

Πέρασαν οκτώ μήνες ωστόσο φαίνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος. Στα χέρια τους έπεσαν επικίνδυνοι κακοποιοί που σύμφωνα με τις πηγές του newsit.gr είχαν συστήσει “εταιρεία θανάτου” αναλαμβάνοντας συμβόλαια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες ανέλαβαν να δολοφονήσουν τον άτυχο άνδρα καθώς είχε οικονομικές διαφορές με σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη σπείρα αδίστακτων δολοφόνων που εμπλέκεται σε εκβιασμούς, ληστείες αλλά και εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share