Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο - φρίκης: Αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών και έτρεχε με το κεφάλι τους στον δρόμο!

21 Σεπτεμβρίου 2017 15:43
Βίντεο - φρίκης: Αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών και έτρεχε με το κεφάλι τους στον δρόμο!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρωσία από πρωτοφανούς βαρβαρότητας έγκλημα που διέπραξε πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου, ο οποίος αποκεφάλισε ένα μωρό 18 μηνών και έτρεχε στο δρόμο περιφέροντας το κομμένο κεφάλι του!

Σκηνές απόλυτης φρίκης εκτυλίχθηκαν στην πόλη Άστραχαν της Ρωσίας, όπου 42χρονος πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών και στη συνέχεια έτρεχε κρατώντας το κομμένο κεφάλι του στους δρόμους, ενώ τον κυνηγούσε η αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλας: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην Αθήνα! Οι φωτογραφίες που τους πρόδωσαν!

Το φρικιαστικό έγκλημα διέπραξε ο 42χρονος Μιχαήλ Ελίνσκι, ο οποίος λίγο μετά το εξιτήριο που έλαβε από το ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν, επισκέφθηκε την ανιψιά του προκειμένου να τον φιλοξενήσει.

Η συνέχεια ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία. Αφού αποκεφάλισε τη 18 μηνών Ναταλία και συνειδητοποίησε ότι η μητέρα της και ανιψιά του, Τατιάνα, τον αντιλήφθηκε, μαχαίρωσε και την ίδια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στην κοιλιά.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι η μητέρα του μωρού είχε προειδοποιήσει τις αρχές να μην τον αφήσουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο, εκφράζοντας το φόβο της ότι παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος λόγω της δολοφονίας γυναίκας που είχε διαπράξει προ έξι ετών. Τότε είχε μαχαιρώσει μια γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα και κλείστηκε σε ψυχιατρείο με διάγνωση για παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι τα διέλυσε όλα λίγο πριν τον γάμο!

Η μαρτυρία της Τατιάνα ήταν συγκλονιστική. Οπως αποκάλυψε, ο θείος της άρπαξε την άτυχη Ναταλία, την πήγε στην κουζίνα και άρχισε να τη σφάζει. Οταν επιχείρησε η ίδια να τον σταματήσει, μαχαίρωσε και την ιδια με μανία στην κοιλιά.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο ίδιος εμφανίζεται να τρέχει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς τους οποίους απειλεί με μαχαίρι. Τελικά συνελήφθη αφού τον πυροβόλησαν τρεις φορές για να εκπνεύσει αργότερα στο νοσοκομείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share