Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητη παράνοια: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του και 7 φίλους της!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

14 Σεπτεμβρίου 2017 10:14
Αδιανόητη παράνοια: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του και 7 φίλους της!

Μακελειό σε προάστιο του Ντάλας. 32χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και 7 φίλους της.

H αστυνομία αναγνώρισε τον 32χρονο Spencer Hight ως τον μακελάρη που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του Meredith Emily Hight και 7 φίλους της. Ήταν η χειρότερη μαζική δολοφονία που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της πόλης Plano.

Δύο από τα θύματά του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και πέθαναν λίγη ώρα αργότερα. Τα θύματα είναι οι: Anthony Michael Cross, 33, Olivia Nicole Deffner, 24, James Richard Dunlop, 29, Darryl William Hawkins, 22, Rion Christopher Morgan, 31, Myah Sade Bass, 28, και Caleb Seth Edwards, 25.

Η μαζική δολοφονία σόκαρε το ήσυχο προάστιο του Ντάλλας. «Δεν είχαμε ποτέ περιστατικά αυτού του μεγέθους. Είμαστε μια από τις ασφαλέστερες πόλεις της χώρας. Είναι τρομερό και οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων», τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Plano.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Σε νέα σχέση ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Τρομερό παρασκήνιο (video)

Όλα τα θύματα βρέθηκαν από τις αρχές στην αυλή ή το εσωτερικό του σπιτιού της 27χρονης. Ο 32χρονος πυροβολήθηκε από αστυνομικό που ανταποκρίθηκε άμεσα στις αναφορές για πυροβολισμούς και πέθανε στο σημείο.

«Ήταν η μοναχοκόρη μας. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως έφυγε», δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας της Gene Lane. Μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2011, η Meredith και ο Spencer αγόρασαν μαζί ένα σπίτι πριν από δύο χρόνια. Το σπίτι στο οποίο έγινε το μακελειό, όπως δήλωσε η μητέρα της 27χρονης, Debbie Lane.

Τα προβλήματα και η αίτηση διαζυγίου
Η σχέση του ζευγαριού είχε αρχίσει να επιδεινώνεται πριν από μερικά χρόνια όπως τόνισε η Debbie Lane. Έτσι η 27χρονη Meredith κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο. Ανυπομονούσε για τη νέα της ζωή που ήθελε να γιορτάσει με σπιτικό φαγητό και φίλους. Τους είχε καλέσει να δουν μαζί τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας Atlanta Falcons και τους Dallas Cowboys που έπαιζαν αργότερα.

Η μητέρα της Debbie είχε ταξιδέψει από την Georgia για να τη βοηθήσει με το πάρτι. «Ετοιμάζαμε τα πράγματα για να γιορτάσει τη νέα της ζωή και για αυτό έκανε το πάρτι. Ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή της και ήταν ενθουσιασμένη. Ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στη showbiz: Διέλυσαν τα πάντα μετά από 7 χρόνια και 2 παιδιά!

Ο Spencer Hight είχε μετακομίσει πριν από μήνες. Είχε μαζέψει και τα τελευταία του πράγματα πριν από μερικές μέρες. «Νομίζω ότι είδε την ευτυχία και ότι αγκάλιαζε τη νέα της ζωή. Ζήλεψε απίστευτα και για αυτό το έκανε. Δεν προχωρούσε τη ζωή του. Εκείνη όμως προχωρούσε».

Ήταν στις 8 το βράδυ του Σαββάτου που ένας αστυνομικός απάντησε σε κλήσεις για πολλαπλούς πυροβολισμούς στο σπίτι. Όταν μπήκε στην αυλή βρήκε δύο από τα θύματα. Μπήκε μέσα και είδε και τα άλλα θύματα. Εντόπισε τον δράστη στο εσωτερικό του σπιτιού και τον πυροβόλησε. Ο Spencer Hight είχε πάει στο πάρτι με πολλά όπλα.

Πηγή: People

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share