Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα σοκάρει το Πανελλήνιο: Του πολτοποίησε το κρανίο μέσα στο θερμοκήπιο!

12 Σεπτεμβρίου 2017 11:17
Άγριο έγκλημα σοκάρει το Πανελλήνιο: Του πολτοποίησε το κρανίο μέσα στο θερμοκήπιο!

Ένας 28χρονος Πακιστανός είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος με θύμα έναν ομοεθνή του εργάτη, που αποκαλύφθηκε χθες στο Τυμπάκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε τα ξημερώματα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και του ΑΤ Μοιρών και επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το έγκλημα φαίνεται να σχετίζεται με σεξουαλικά κίνητρα!

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί και το όπλο του εγκλήματος και πρόκειται για ένα σφυρί με το οποίο ο δράστης πολτοποίησε το κεφάλι του ομοεθνή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αφροδίτη στον Λέοντα και οι θετικές όψεις με Δία και Κρόνο! Ποιος θα επηρεαστεί το καθένα;

Η αποκάλυψη του εγκλήματος

Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, σε συνδυασμό και με την έντονη δυσοσμία, καθώς ο άνδρας έλειπε εδώ και μέρες. Ειδοποίησε τις αρχές που γρήγορα οδηγήθηκαν στον εντοπισμό του πτώματος ενώ άμεσα προχώρησαν στην προσαγωγή των δυο εργατών.

Το χρονικό της δολοφονίας

Αναλυτικότερα, ο άτυχος εργάτης εντοπίστηκε νεκρός σε ρυάκι κοντά σε θερμοκήπια στο Τυμπάκι, περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας. Ο άντρας, νεαρής σύμφωνα με πληροφορίες ηλικίας, βρέθηκε σε ρυάκι δίπλα στα θερμοκήπια της περιοχής Λάκκος του Τυμπακίου με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι.

Εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσωδίας, μη αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο το πτώμα να βρισκόταν στο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέρεται να είχαν γίνει προσπάθειες ώστε το πτώμα να τυλιχτεί σε νάιλον, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες «πρόδωσαν» την ύπαρξή του στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Ανακοίνωσε και άλλη μια αποχώρηση από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν βγει στον αέρα!

Στο μακάβριο εύρημα οδηγήθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας που αναδιδόταν από το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του άτυχου άνδρα σε προχωρημένη σήψη. Ο ιδιοκτήτης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε θορυβηθεί από το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ο νεαρός Πακιστανός δεν ερχόταν στο θερμοκήπιο για δουλειά και πως παρέμεναν άφαντα τα ίχνη του.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής, προκειμένου να ερευνήσουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, έγινε προσαγωγή στο Τμήμα Μοιρών δύο συμπατριωτών του άτυχου άντρα με τον ένα να ομολογεί τα ξημερώματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share